Lek. Rvázott a 10 éves fiam osztálytársa. Mi lenne a helyes, ezek után?
A fiam, hazafelé menet, mondja: XY..., üzeni neked: .....k.rva,;
kérdeztem, miért? igazából, nincs válasz.
Kérdeztem, otthon is így beszél az anyjával?
Ha kiosztom a kölyköt, v., az anyját, (aki az osztály legrosszabb tanulója, és a viselkedés nagyon távol áll tőle, 6 kocsmában beszélnek olyan csúnyán, úgy mint ő, nagyon problémás, már az első évtől, a tanárok sem bírnak vele, csak azt nem tudom miért nem irányítják a gyogyó iskolába?. Na de olyan "elit" családból is származik, csak az anyja, (aki, pökhendi, idegbeteg) hordja fenn -de ő sem tudja hogy mire, az orrát,- mindig csak az ő gyerekével van bajuk a tanároknak...., -típus;
akkor az én saját fiamra rászállhatnak, s ha én nem vagyok ott, nem akarom hogy megverjék, vagy valami hasonló történjen, netán. Vagy álljam meg szó nélkül? Kocsmatöltelék család holnap, holnapután bármit mondhat-tehet nekem? Vagy a fiamat fogják kikezdeni?
Hű ez durva. Szerintem.
Én nem adnám meg azt az örömet neki hogy visszaüzenek. Max. a fiammal rendezném (már csak a szülői tekintély miatt) egy-két mondattal. Vmi olyasmivel hogy mindenki magából indul ki, vagy hogy biztos sok ilyen van a környezetében hogy ezt ennyire meg tudja állapítani vagy vmi ilyesmivel.
Ha a fiad osztálytársa is 10 éves akkor rá sem kell figyelni.
Több mint valószínű, hogy otthon hall ilyen okosságokat, vagy az apja mondja az anyjának.
Ha amolyan kisebbségi sokszor bukott 18 éves akkor apu megvárja egy sötét utcában és kiveri a szart is belőle.
Hetente kétszer.
Semmi ételme kiosztani a kölyköt.Még a fiad járna rosszul.Szerintem beszélj a szülőkkel vagy a tanárokkal.
Bár ha a szülők legalábbis az anya ilyen ahogy leirtad akkor a szülők kilőve maradnak a tanárok.De irtad,hogy a tanárok nembirnak vele akkor a tanárok sem a legjobb ötlet.Én úgy gondolom,hogy nemszabad hagyni,hogy rádszáljanak.De lehet,hogy csak heccből mondta a fiadnak.
De ha ez többször is megismétlődik akkor tenned kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!