Bírni fogom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, nem tudtam hova kéne írnom a kérdésem úgyhogy úgy döntöttem ide talán jó lesz. Tehát, mentős szeretnék lenni de nem tudom hogy alkalmas vagyok e rá. Nem tudom hogy bírnám e. A saját véremet bírom, meg másét is pl.:ha vérzik az orra vagy ilyesmi, semmi súlyosabb. Neten néztem durvább videókat és azokat is végig tudtam nézni de hát azok csak videók, nem a valóság! Ki tudja hogy valódi helyzetben hogyan reagálnék? Szóval akik mentősök azoknak tenném fel elsőnek a kérdésem, hogy ők miért lettek azok? Honnan tudták hogy menni fog? Én most nagyon bizonytalan vagyok, mert ha most elkezdem és kiderül hogy nem megy? Pedig tudom hogy ezt akarom csinálni, csak még is... félek. 16/L2010. szept. 26. 15:23
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok mentős de sztem pár film az csak film. Ha valaki a valóságban levan szakadva v teljesen összeroncsolódva az azért egész más. Ha sikerül mentősnek lenned vagy megszokod vagy otthagyod egy idő után. Ha meg félsz akk sztem bele se kezdj mer ott cselekedni kell azonnal... de úgyis tudod. Sok sikert.
3/3 anonim válasza:
Válald be és ha nem megy akkor ott hagyod.
Én rendőr vagyok és voltam már kint pár hullánál, semmi bajom nincs, azért nem keringőznék már eggyikkel sem.
E mellett tű és vér fóbiám van, de az évek során már tudom hogy kezeljem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!