Hyron kérdése:
Hogyan fordítsam meg ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Olyan problémával küzdök, hogy rendkívül stresszes vagyok. Covid óta anyám rám hozta a halál félelmet és ez előtt se volt nyugodt életem de most azóta már nem csak belső feszültségem van, hanem minden testi tünet előjön rajtam. Volt már szívdobogásom, torokkaparásom, most jelenleg ami a legnagyobb pánikot keltették nálam azok az üvegtesti homályok a szememben. (mindent megnézettem már testileg magamon de az orvosok mondták, hogy nincs semmi bajom) nem mellesleg pszichiáterhez járok de hát nyílván nem foglalkozik velem semmit. Azt mondták nekem, hogy a testi tüneteim és a feszültségem között rendkivül nagy összefüggés van és ha le tudnék nyugodni akkor valószinüleg a testem se generálni ilyen dolgokat. Szeretnék megnyugodni szeretnék boldog lenni de nem tudom milyen úton induljak el, hogy ezt el is érjem. Voltak barátnőim, most kezdem az egyetemet, van egy sport autóm de valahogy mégse érzem magam boldognak csak stresszesnek és elveszetnek. Mindig azon gondolkozok mi lesz a jövőben és imádkozok, hogy ne legyen semmi testi bajom ami komolyabb lesz, de nem tudom hogyan kéne felül kerekednem ezen az állapoton. Kérlek segítsetek és mondjátok el a tapasztalataitokat és a meglátásaitokat. 20F2022. szept. 4. 21:50
1/3 anonim válasza:
"pszichiáterhez járok de hát nyílván nem foglalkozik velem semmit." Mi az, hogy nyilván?
Félsz, és azon gondolkozol, hogy mi lesz a jövőben. Az lesz, amit csinálsz, amit teremtesz, amit engedsz.
Bízz az erődben, és csináld, amit szeretnél, amit te kellemesnek és értemesnek, fontosnak és hasznosnak ítélsz.
2/3 anonim válasza:
Mentális betegségnek hangzik. A helyedben pszichológushoz fordulnék. Nekem hipochondriám volt, de felülkerekedtem rajta. Én nagyon erősen hiszek Istenben és a feltámadásban, erre fókuszálok, e szerint élek, ezért nem aggódom a jövő miatt.
3/3 anonim válasza:
Nekem tavaly nyáron kezdődött életem legstresszesebb időszaka. Addig nem értettem, mi az hogy idegösszeomlás, nem hittem el, hogy tényleg létezik, de akkor annak a határán voltam, extrán nehéz volt. Nekem akkor az segített, hogy akkoriban kezdtem el spinningelni. A zene amúgy is nagyon jó hatással van az érzelmeimre, de a sinning órák végére mindig az az érzés alakult ki bennem, hogy képes vagyok legyőzni az akadályokat. Szorítok, hogy meg tudj te is birkózni mindennel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!