Hogy fordítsam le a Google-t vagy a wattpadot?
Figyelt kérdés
Ez egy elég buta kerdes tudom. Wattpadon talatam egy storyt amit nagyon elszeretnek olvasni de angol én meg annyira jól nem tudok hogy az egészet eltudjam olvasni. Wattpad nem tud fordítani sajnos. Azt is kipróbáltam hogy googlebol lépek a wattpadra és ugye ott lesz egy olyan hogy le e akarom fordítani az oldalt. Mostanában nem dobja be ezt a kérdést. Beállítások a megnéztem be van kapcsolva. Ugye csak angol oldalakat fordít le. Itt az a szívás hogy a wattpad magyar de ugye a story angol tehát mivel az oldal magyar így semmit nem fordít le. Ha valaki tudja esetleg hogy hogy kell lefordítani egy oldalt az írja le válaszba. Előre is koszi2021. márc. 19. 11:17
1/6 anonim válasza:
Másold ki a szöveget, és dobd be a google fordítóba!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam csakhogy nem lehet kimásolni az adott szoveget csak megosztani :)
2021. márc. 21. 17:03
3/6 anonim válasza:
A Google beállításainál be tudod állítani, hogy mindig fordítsa le az oldalakat. Én is beállítottam és magától lefordítja.
4/6 A kérdező kommentje:
Igaz láttam csakhogy ugye nekem csak azt lehet beállítani hogy az idegen nyelvű oldalakat fordítja le. Ebben az esetben pedig a Wattpad magyar a történet viszont angol így értelemszerűen nem fogja lefordítani
2021. márc. 22. 14:36
5/6 anonim válasza:
Ha van géped akkor úgy le tudod. Telefonról is meg lehet olvasni. Töröld le a wattpadot (ez fontos), és google keresőbe írd be. Be fogja adni, így majd automatikusan lefordítja a szöveget ès nem kell semmit kimásolni
6/6 anonim válasza:
5-ös vagyok. Azt akartam írni, hogy "oldani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!