Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet egy igaz barátot...

Hogyan lehet egy igaz barátot szerezni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne...:S
2010. szept. 24. 16:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Kiszemeltem már az új osztályomból pár embert akik számomra szimpatikusak, de valahogy mintha nem lennék nekik szimpatikus vagy nem is tudom... De sokkal valószínűbb, hogy én nyitok nehezen az emberek felé...
2010. szept. 24. 16:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért örülnék ha írnátok is valamit. :D
2010. szept. 24. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
kiirod fészbukon hogy igaz barátot szeretnék venni, és majd jelentkeznek páran, és odairják hogy mennyi piz
2010. szept. 26. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Haha..
2010. szept. 26. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy nem vagy nekik szimpatikus? Van valami, amit tesznek és erre utal?

Szerintem próbálj meg beszélgetni velük, csak van valami közös érdeklődési körötök. Kérdezz rá, milyen zenéket szeretnek, milyen könyveket olvasnak szívesen, mi a hobbijuk... ;) Esetleg még ha hallottad, hogy pl. szeretnek zenét hallgatni, kezdeményezz egy beszélgetést arról, vagy ha látod, hogy pl. gyöngyszövött karkötőket hordanak, lehet, hogy érdekli őket a kézművesség, beszélj velük arról, ha téged is érdekel. Néha dicsérd meg a ruhájukat, cipőjüket stb., biztos jól esik nekik. Ha alakul a barátságotok, hívd el őket hozzátok. Ennyi jutott eszembe. Sok sikert!

2010. szept. 26. 19:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálkozok ezekkel.
2010. szept. 26. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Majd ha nem keresed megleled.Ez mindig így volt,van és lesz is...
2010. szept. 26. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Viselkedj (nem csak) a "kiszemeltjeiddel" igaz barát módjára, s megtudod, ki az, aki viszonozni is tudja ezt...
2010. szept. 27. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
2010. szept. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!