Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, hogy ennyira vonzódom a...

Baj, hogy ennyira vonzódom a multhoz..?

Figyelt kérdés

46 éves vagyok.

Néha az eszembe jut az a körfolyosós ház, ahol felnőttem, és nagyon erősen rámtör a vágy, hogy újra elmenjek oda, belógjak a kapun, és végigmenjek a körfolyosón.

Néha az eszembe jut a régi iskolám, és mardos a vágy, hogy elmenjek, megnézzem, és kicsit üldögéljek vele szemben.

Ugyanabba a kerületbe járok fodrászhoz, ahol régen laktam. Ilyenkor nem tudom megállni hogy gyalog menjek 1-2 megállót, azon a környéken ahol felnőttem, és sokat jártam.

Mennyire beteges így vonzódni a multhoz?

2022. aug. 25. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egészséges. Én el is mentem, megnéztem. Megütköztem, hogy az emlékeimben hatalma udvar milyen kicsi. Azon is, hogy 40 ev alatt a környék szinte mit sem változott.
2022. aug. 25. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az embernek nincsenek emlékei, akkor múltja, gyökere sincs. Ezek fontos kapaszkodók. Tudat alatt is támasz, segítenek sok mindent megérteni a saját sorsunkból. Menj el, élvezd ki a találkozást gyermeki önmagaddal.

Karinthy Frigyesnek van egy novellája: Találkozás egy fiatalemberrel.

Ajánlom figyelmedbe.

2022. aug. 25. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Íme

[link]

2022. aug. 25. 17:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már le is töltöttem, hazafelé elolvasom! :)
2022. aug. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!