Itt vagyok a kórházban és nagyon unatkozok(nincs itt semmim csak a telefonom mert a mentő hozott be). Mit csináljak?
Olvass a telefonon. Az egész netet nem tudod kiolvasni egyhamar. Meg aludj.
Én ezt csináltam amikor bekerültem múlt nyáron. Fél 6-kor státusz ellenőrzés, laborvétel, 2 óra alvás, ápolók műszakváltása, 2 óra alvás, vizit, 2 óra alvás, 1-2 vizsgálat, 2 óra alvás. Amikor felébredtem telefon nyomkodás, olvasgatás. Alvás, telefon, alvás, telefon, alvás.... másnap reggel lett, megint jöttek nézni megvagyok-e még.
Én tök jól kialudtam, kipihentem magam a kórházban. Egyáltalán nem volt olyan rossz mint amiket mondanak az egészségügyről. Pedig egy a vidék szélén, Isten háta mögött kettővel lévő kis koszos kórház volt.
aludj, gyógyulj :D
de ezen kívül ha szeretsz olvasni töltsd le a wattpadet(ugyan vannak nagyon szar, 9 évesek által írt történetek, de lehet ott jókat is találni)
nézz filmeket, vagy válaszolgass gyakorin XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!