Tippek óraadás alatti lámpaláz ellen?
Figyelt kérdés
Idén fogok tartani egy előadást hetente az egyetem keretein belül. Hallgató vagyok, ez csak szimpla mentorálás lesz, viszont félek, hogy a lámpa lázam megjelenik az óra alatt, amikor sok sok szempár szegeződik rám.
A tananyaggal nincs probléma, biztos vagyok a tudásomban, viszont az, hogy csak én fogok beszélni, mások pedig néznek, nagyon megijeszt. Egy-két tanácsot szívesen elfogadnék akár tanároktól, hogy ezt hogyan kezelik. Előre is köszönöm, ha megírod a tanácsod!
2022. aug. 23. 10:15
1/2 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy ki néz téged, csak csináld amit kell, ne gondolj arra, hogy ott vannak a többiek előtted. Persze figyelni kell rájuk, mert ha kérdés van azt meg kell válaszolni.
2/2 anonim válasza:
Ha biztos vagy a tudásodban akkor nem lesz gond. Ha már elkezded mondani és arra figyelsz amit mondasz, és arra, hogy mit kérdeznek nem fogsz azzal törödni, hogy hányan néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!