Semuhi kérdése:
Hogy lehet leszokni az alkoholrol ?
Figyelt kérdés
Szakitás utàn mindennap lement 10 sör már nemis érdekel a szakitás csak az hogy ne igyak egyszerüen ha nemiszok egy nap legalább egyszer feszült depressziv leszek és a csajon agyalok de nem kéne mais ittam egy- 2 sört mi az elvonási tünet a psichikus nem a testi elvonás ? Motiváciò csökkenés stb ..? Az a baj ittvan alattunk a bolt ha megszületik a gondolat 2 perc alatt már tudok alkoholhoz.jutni. tegnap melo elött ejszakás 9:00-15:00 megittam 9 strongbow cidert estére semmi bajom se.volt töle ( helyesirási hibákért bocsi) olyan emberek véleményére vagyok.kiváncsi akik szakitás után italozgattak egyedül és kijöttek ebböl az ördögi körböl2022. aug. 9. 16:52
1/10 Noren1989 válasza:
Gondolj arra, h mennyi pénz. Éshogy kell a villanyra.
Màsfelől szétbassza a màjad/veséd.
És ne gondolj mà végre arra a luvnyàra!!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Kutya nem keres engem ez elott volt egy durvabb szakitas abbol kijottem ebbol nemmegy eletemben elso csaj volt akivel tenyleg komolyan gondoltam csalad gyerek osszekoltozes ... Bezzeg fiatalon ossze vissza kuras stb na annak nemvolt ertelme
2022. aug. 9. 19:55
3/10 anonim válasza:
Tele van a net segítséggel: erre való klubok, segélyvonal, pszichológus.
Hívj fel egyet, kérdezd meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Mostis felkeltem mentem sörért emlrkek miértek..
2022. aug. 10. 12:53
5/10 nylonx válasza:
Amint bejön egy új nő a képbe,és már ő foglal le, azonnal rájössz hogy aki miatt gyötrődtél, valójában nem is volt egy nagy szám.
7/10 anonim válasza:
Elso nap nehez aztan egyre jobb erzes hogy nem iszol. Menj ki futni
8/10 A kérdező kommentje:
Caak az elso ??
2022. aug. 19. 13:04
9/10 anonim válasza:
Hat lehet a masodik is. De akk mar benned van, hogy tegnap nem ittam, akkor kibìrok mèg egy napot es masnap mègegyet es tok jo erzes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!