Van aki épp most próbálkozik leszokni az alkoholról? Hogy megy?
Igen, én a csak a mai nap elvet követem, már lassan 29 napja. Alkohol- és szerencsejáték függőségem van, alkohol miatt AA gyűlésekre, szerencsejáték miatt pedig GA online zoom gyűlésekre járok, igaz, még nem rég kezdtem, de valahol el kell kezdeni.
Ha gondolod, szívesen csevegek veled.
Második bírósági ügy ittas vezetés miatt, ezúttal komolyabb a bünti, nem sokkal később egy lábtörés.
Szégyenérzet és bűntudat + a félelem, hogy mi történhet még velem, ha így folytatom.
Eljutottam odáig, hogy nem más miatt szeretném abba hagyni, hanem saját magam miatt. A gyűléseken közös a cél, az ivás abbahagyása. Sokat segít, hogy járok a gyűlésekre.
és vmi gyógyszert is kell szedned? vagy a gyűlésen csak beszélgettek?
régóta ittál? nem voltak elvonási tüneteid? jobban érzed magad azóta? bocs, a sok kérdésért
Mert gépszíjas ivó vagy :) hidd el, tényleg sokat tud segíteni, ha néha eljársz AA gyűlésekre.
Engem most az elején még ez tart szárazon már 39 napja. Ha netán megkívánnám, vannak telefonszámaim + irodalmak/tanácsok. Adj egy esélyt neki.
Nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!