Miért nem találom a helyem a világban?
Mások által kifejezetten értelmesnek, szépnek és jó kisugárzásúnak mondott nő vagyok.
Jó munkám van, stabil jövedelmem. Nem dúskálok a pénzben, de mindenem megvan, és par honapon belul alberlet helyett törlesztem a saját lakásom.
Szerencsés ember vagyok, van nehany igen jo baratom is.
Szuleim élnek szerencsére.
Papírforma szerint nincs okom panaszra.
De ez csak a felszín.. Belul egy vegtelenul elkeseredett ember vagyok. Totalis apatia, nem erdekel szinte semmi, csak atmenetileg. Nem tudok lelkesedni semmiért, nem akarok menni sehova, nem akarok talalkozni senkivel, csak a csaladommal idonkent. Sokat szorongok, agyalok, megallas nelkuk zakatol az agyam.
Pszichologusnal voltam, nincs depressziom..
Akarmennyit olvasok, beszelgetek, probalom magam felépíteni, hasztalan...
Mas jart mar igy? Van kiút?
32N
Persze, hogy van kiút... csak más nem fogja neked megoldani, magadnak kell.
Első tanács: ne a tökéletességet keresd. Az nincs.
A pszichológus bizonyára jó ötlet. Ki tudja, lehet, hogy valami olyan oka van, amit ő tud megállapítani.
Nem lehet, Isten hiányzik az életedből? Szerintem, ha valaki tényleg hisz Jézus tanításának az örök életről és Isten Országáról, akkor teljesen más életminőséget kap.
Gratulálok, hogy lesz lakásod! Ezt majd azért ünnepeld meg!
Az Ursus librisnek vannak érdekes önsegítő könyvei, pl. A szorongás feloldása, A mozgás öröme. Ezek esetleg további módszereket adnak.
Lehet, hogy ami van nem elég számodra, ok, a pénzed megvan belőle, de kellene valami, ami szenvedélyesen érdekel. Keress tovább, amíg meg nem leled! :-)
Ugyanígy vagyok, ugyanezt érzem 29 éves házas nőként, de nekem ami igazán felszínre hozta az egészet az a meddőség.
Amire rájöttem az az, hogyha nem érzem magam jól a bőrömben akkor változtatnom kell. Csak nem tudtam min, ebben segített a pszichológus. A segítségével még sikerült értenem, hogy néha nem a logika kell vezérelve ez életem, mint eddig, hanem az érzéseim. Hiába van nekem is egy értékes mesterdiplomám, hiába van jól kereső állásom ha közben nem érzem jól magam.
A környezetemben mindenki totál eszement ék tart, de óvónőnek fogok tanulni. Őrültség, mikor van egy olyan diplomám amivel dupla annyit is keresetek, mint egy óvónő. De kit érdekel. A pénz nem tesz boldoggá.
Neked is meg kell találnod mi az amire igazán vágysz, amivel úgy érzed örömmel töltené el az év minden napján. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!