Miért nem találom ebben a világban a helyem?
A mai fiataloktól annyira távol állok, nehezen találom meg a közös hangot és képtelen vagyok elviselni őket. Nagyon gyerekes osztalytársaim voltak gimnáziumban, tucat lányok és pávák, én pedig sosem voltam ilyen. Annyira kirekesztettnek éreztem, érzem magam mindig is a kortársaim között. A fiatalabb generációról ne is beszéljünk. Bennem van a hiba? Mélyen érint, mert alig találok hozzám hasonló embereket, akik nem akarnak megfelelni a társdalami elvárásoknak és külön személyiségük van, nem csak mennek a többi után.
Sokszor gondoltam arra, hogy az én hibám, amiért fekete báránynak érzem magam. Nincs bennem semmi különlegesebb, mint bennük, nem nagyképűségről van szó, csak a felfogási, hozzáállási és gondolkodási különbségekről. Annyira nehéznek érzem a súlyát, kicsit magányos is vagyok emiatt, nincs túl sok barátom. Elszomorít, hogy bárhova nézek mindenki egyforma. Vagy csak nem veszem észre, ha valaki szintén más? A negatív és elveszett látásmódok az oka? Nem tudom, olyan furcsa ez az egész. Másképp kellene viselkednem? Hogy változtathatok a helyzeten? Magamban látom a hibát, tudom hogy nekem kellene változnom, de hogy tudnám kivitelezni?
Én is így érzek. Szerencsére nem pont ebben a korban nőttem fel, mert most vagyok 25, de egyszerűen szánalmas, ahogy a mai tizenévesek kinéznek, gondolkoznak, élnek stb. Tehát teljes mértékben megértelek. Fiú vagy, vagy lány?
ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!