Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szülinapra nagyon "ciki"...

Szülinapra nagyon "ciki" lenne egy 25ezer forintos irodai "gamer" széket kérni?

Figyelt kérdés
Próbáltam olcsót keresni, ami nekem is tetszik. Kicsit sokallom az árát, nem tudom hogy hogyan lehetne megoldani
2022. júl. 5. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, mivel az önismeretbe raktad a kérdést, így kérlek gondolkozz el, hogy nem játszol-e túl sokat, nem-e maradsz le a játéknál nagyobb élvezetekről közben! :-)

Illetve gondolkozz el rajta, hogy te majd tudod-e biztosítani a nem tudom én kidnek, hogy egy ilyen ajándékot megvegyél neki majd, ha oda jutsz. S, hogy ezt elérd ahhoz milyen lépéseket kell a jelenben megtenned.

2022. júl. 6. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem fizet gyerektartást, és kérdezi, akkor nyugodtan, ne fogd vissza magad. Több számodra megfelelő típust mondj, de hangsúlyozd, hogy azok közül valamelyiket, vagy inkább felejtős, mert fontos a minőség, és akkor inkább te vennéd meg.

Nem mellesleg anyád igazán megerőltethetné magát, hogy bevasalja apádon a gyerektartást, aki ezzel kb. meglop téged, és anyádat.

2022. júl. 6. 17:57
 13/16 A kérdező kommentje:

#12anyum belefáradt már, többször volt apum feljelentve, de ez most más téma.

#11 nem, nem játszom túl sokat, sokat vagyok a szabadban, a jövőképem megvan, ha minden marad akkor szerintem nem lesz baj a 25ezres ajándék másnak tőlem a jövőben.

2022. júl. 6. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
:-) szuper, akkor az önismereti része rendben van!
2022. júl. 7. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Van változás a gyerektartásival kapcsolatosan. Az állam megelőlegezi a gyerektartásinak egy jelentős részét, és ha az apa nem fizet, akkor akár börtönbe is mehet.

A 25 ezer forintos vagy százerezr forintos ajándékra meg nem hivatkozat, hogy gyerektartással le van tudva, azt attól függetlenül pénzben kell megadnia.

2022. júl. 8. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha az egesz családtól kéred, szerintem sima.
2022. júl. 19. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!