Szülinapra nagyon "ciki" lenne egy 25ezer forintos irodai "gamer" széket kérni?
Hát, mivel az önismeretbe raktad a kérdést, így kérlek gondolkozz el, hogy nem játszol-e túl sokat, nem-e maradsz le a játéknál nagyobb élvezetekről közben! :-)
Illetve gondolkozz el rajta, hogy te majd tudod-e biztosítani a nem tudom én kidnek, hogy egy ilyen ajándékot megvegyél neki majd, ha oda jutsz. S, hogy ezt elérd ahhoz milyen lépéseket kell a jelenben megtenned.
Ha nem fizet gyerektartást, és kérdezi, akkor nyugodtan, ne fogd vissza magad. Több számodra megfelelő típust mondj, de hangsúlyozd, hogy azok közül valamelyiket, vagy inkább felejtős, mert fontos a minőség, és akkor inkább te vennéd meg.
Nem mellesleg anyád igazán megerőltethetné magát, hogy bevasalja apádon a gyerektartást, aki ezzel kb. meglop téged, és anyádat.
#12anyum belefáradt már, többször volt apum feljelentve, de ez most más téma.
#11 nem, nem játszom túl sokat, sokat vagyok a szabadban, a jövőképem megvan, ha minden marad akkor szerintem nem lesz baj a 25ezres ajándék másnak tőlem a jövőben.
Van változás a gyerektartásival kapcsolatosan. Az állam megelőlegezi a gyerektartásinak egy jelentős részét, és ha az apa nem fizet, akkor akár börtönbe is mehet.
A 25 ezer forintos vagy százerezr forintos ajándékra meg nem hivatkozat, hogy gyerektartással le van tudva, azt attól függetlenül pénzben kell megadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!