Szülinapra nagyon "ciki" lenne egy 25ezer forintos irodai "gamer" széket kérni?
Szerintem igen, ciki. Bár ha milliomosok a szüleid vagy akitől kérni akarod akkor nem gáz annyira. De szerintem a szülinap és a névnap nem az ajándékról szól, hanem hogy eszébe jutsz embereknek, gondolnak rád. Szülinapra és névnapra is az a normális szerintem ha kapsz egy csokit vagy elmentek valahova kirándulni stb. Az ilyen több ezer forintos kívánságaidat karácsonyra tartogassad inkább.
(És ezt úgy írom hogy én is ilyeneken szoktam gondolkodni szülinapom előtt, de mindig végig gondolom hogy a szülinap nem különleges alkalom igazán.)
Igazából gamer széknek az még nem is drága.
Egyébként nagyon fontos milyen széket veszel. Én a forgósokból (irodai) minden 100.000 alattit hanyagolnék, már vettem 50-ért is és kb 2 év alatt meghalt, átszoktam ilyen "kerti székre", kényelmes is és masszív is.
Egyszerűen szar csapágyat használnak benne és elferdül a szék pár év alatt, utána meg teszi tönkre a hátadat szóval nagyon nem jó szar székben ülni.
Csak írd be google-ba szépen a következő szócsoportokat: "gamer szék" utána pedig azt, hogy "irodai szék".
Amennyiben te látsz nagy különbséget kérlek jelezd.
Köszi, a szék megvan, ennél olcsóbbat nem találok ami értelmes volna.
Amúgy tudom hogy nem az ajándékról szól, csak már nyaggatnak hogy :és te mit kérsz (amugy apumtól kérem, aki már 4éve nem fizet havi 15ezres gyt-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!