Lámpaláz, öklendezés. Legyőzhető? :S
énis ilyen ideges tipus vagyok, általában olyan órákon amikre nem tanultam:D ha tanulok nemérdekel hogy kérdeznek-e vagy nem mer ugyis tudom
szoktál reggelizni? lehet attól
vagy ha csak az emberek miatt akkor csináld ugy hogy otthon valakinek/valakiknek felmondod a leckét és aztképzeled hogy suliban vagy és ottis eltudod majd mondani
jobbat nemtudok:D
A kekszet felejtsd el, főleg ha hizékony tipusú is vagy
Enyhülhet ha lazitasz és a szabad idődben valami olyat csinálsz, ami kikapcsol és ami közben jól érzed magad: pl. filmnézés, sport, barátok, stb.
Érted ?
Emellett ha fáradtnak érzed magad feküdj le, ne várd ameddig már nem birod és alvás után ha éhes vagy akkor egyél, mert olyankor esik a legjobban, emellett olyankor van a legjobb hatása az ételnek.
És NYUGI ! : nem az egész világ veled van elfoglalva, hidd el.
Ha valamit elbakiznál, jegyezd meg: minden csoda 3 napig tart. Úgyhogy bármilyen hibát is követsz el, az emberek elfelejtik. A lényeg, hogy saját magadban tisztázd a dolgokat.
Az a baj, hogy már most ide írsz, hogy te jó ég mi lesz meg stb. Az a bajod, hogy magadat pörgeted fel agyilag és már előre stresszel főleg ha tudod, hogy tanultál rendesen és tudod is, túl sokat jár a fejed és csak magadat pörgeted fel, foglald le magad valami kis hobbival, kezdj el valami jó könyvet olvasni amivel el tudod terelni a figyelmed és a fantáziád a könyvel foglalkozik, én Fantasy regényeket olvasok, ma is olyan résznél tartottam ahol alig vártam, hogy olvassak még mert olyan izgi volt, hogy kiugrott a szívem már :D és persze ez nem a rossz értelemben vett izgalom amin neked jár a fejed. :) Lazíts, kösd le az agyad foglald le magad, úgy néz ki te is olyan típus vagy mint én, hogy ha nem kötöd le magad valami hosszabb dologgal mindenféle ökörségen elkezdj járni az agyad. :)) A megoldás egy jó hosszú könyv, vagy festés vagy egy jó kis séta és horgászás , relax :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!