Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek egy új külső...

Szerintetek egy új külső sokat segít az önbizalomhiányon?

Figyelt kérdés
Mármint pl. ha valaki máshogy öltözik, befesti a haját, stb...
2010. szept. 20. 16:01
 1/8 anonim válasza:
100%
mindenképpen
2010. szept. 20. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én a külsőm miatt nem szereztem barátokat az új iskolámban,mert egy betegségnek sikerült elcsesznie a kinézetemet,és nem mertem odamenni senkihez. A kigyógyulás után sokkal jobb lett minden:)
2010. szept. 20. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem is:D de csak ha tetszeni fogsz úgy magadnak és tényleg előnyösebb leszel :D (lehet h nem te vagy az alany, akkor bocs az E/2-ért:D)
2010. szept. 20. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
ideig-óráig
2010. szept. 20. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

én amikor felöltöztem a legszuperebb nőnek és találkoztam a barátommal, aki azután az én jelenlétemben, mellettem, más nők után fordulgatott, a buszon és mindenhol, akkor lett igazán totál zéró az önbizalmam

szóval szerintem nem a külsőtől függ az önbizalom

2010. szept. 20. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A külsővel érdemes változnia a belsőnek is valamelyest, - mert azok körében, akik ismertek eddig, hamar kiderül, hogy változtál-e valójában, vagy csak az "imázsod" lett más.

A változás egyébként jótékony hatással szokott lenni azokra az emberekre, akik szabad akaratukból vetették magukat alá a változásnak.

2010. szept. 21. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem szokott segíteni.
2010. szept. 21. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
mindenkéépp. :)
2010. szept. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!