Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megőrít a bűntudat, hogy...

Megőrít a bűntudat, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Hoztam egy nagyon-nagyon rossz döntést, amivel több millió forintot veszítettem.

Nagyon hosszú sztori, örököltem egy lakást, amit a fájdalmas emlékek miatt eladtam (ahelyett, hogy kiadtam vagy tartottam volna) a lényeg, hogy rosszul döntöttem, aminek ilyen súlyos következménye lett.

Azóta úgy érzem, nem tudom feldolgozni, dühös vagyok magamra, minden nap eszembe jut, mekkora egy barom voltam, és ennek súlyos milliók a következménye, éjjel órákat forgolódok álmatlanul.

Hogy bocsássak meg magamnak, dolgozhatnának ezt fel?

2022. jún. 23. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

És mások örökölnek?

Van akinek 0 támogatással kell házat venniük és életük végéig kell hitelt fizetniük.

Sztem te szerencsés vagy, úgy hogy örülj.

2022. jún. 23. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
#1, csak mert valakinek nem adatik meg az ami neki, attol meg nem fogja jobban erezni magat. Te kevesbe vagy ehes ha afrikai ehezo gyerekekre gondolsz?
2022. jún. 27. 04:35
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

2# a kerdesre valaszolj, de te csak kotekedni tudsz egyik kommentelore?

Nagyon szep eleted lehet

2022. jún. 27. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok, nem kotekedeskeppen mondtam, szerintem tevedes hinni abban hogy csak mert valami megadatik neked ami masnak nem, az valahogy kevesebbe, kisebbe teszi a gondjaidat. Nem igy van, mert a te gondjaid szamodra a legnagyobbak, teljesen fuggetlenul attol hogy masnak mije van vagy nincs.

Kerdezo, lehet hogy sok idobe fog telni, de eloszor probald meg elfogadni hogy hibaztal. Esetleg segithet ha a szeretteiddel, barataiddal beszelsz rola, akik tudnak a hosszu sztoridrol.

2022. jún. 28. 03:39
 5/7 A kérdező kommentje:

#4-es köszönöm a tanácsodat!

Családdal szoktam beszélgetni róla. Barátokkal nem merek, mert minden barátom olyan marha tökéletes, ők nem követnek el szinte semmi hibát (komolyan mondom!), nem értenék meg és én csak sz*rul érezném magamat még inkább.

Egyik barátomnak próbáltam egyszer ezt elmondani, csak nézett mint borjú az újkapura. Nem értette, hogy lehet ilyen döntést hozni, a reakciója csak annyi volt, hogy "hát ki kellett volna adni". Na ettől is jobban éreztem magamat...

2022. jún. 28. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

#2/#4 vagyok, Sajnalom hogy nem tudsz veluk errol beszelni... a leirasod alapjan azt a benyomast kaptam, hogy nem nagyon jo barataid, vagy legalabbis nem mely baratsagok, nincs megertes, empatia. Talan nem a legbiztaott, vagy leg-jobbkedvre-keltobb most, hogy ezt mondom, de...

Nem azt mondom hogy ne baratkozz veluk - hanem inkabb hogy erdemes eszben tartani hogy milyen a kapcsolatotok. Nekem is van egy "baratom" akivel sulve-fove egyutt voltunk altalanos iskola vegeig de sajnos mara mar nem olyan a baratsagunk mint szerettem volna, de ezt elfogadtam, es tisztaban vagyok vele, hogy a baratsagunk, ami van, mit adhat nekem, es en mit adhatok neki, ahelyett hogy azt eroltetnem amit szerettem volna... Bocsi a tangensert! Nem biztos hogy most ez relevansnak tunik, de remelem egyszer ragondolsz erre es segit.

2022. jún. 29. 07:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Vásár után okos a paraszt...

A baj megtörtént. De sok milliomos ment csődbe élete során többször is de felálltak. Nagybátyám évek óta csóró kisnyugdíjas és a nyugdíja felét vonják. A volt cége éves forgalma a kétezres évek elején másfél milliárd forint volt. Szállodatulajdonos is volt stb. Ő se kesereg rajta mindig. Meg kell békélni az ilyesmivel. Előre kell nézni mert a mostani állapoton csak egy jövőben bekövetkező esemény változtathat.

2022. júl. 1. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!