Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy jöjjek rá, hogy,ha írok...

Hogy jöjjek rá, hogy,ha írok ismerősöknek,miért nem írnak vissza?

Figyelt kérdés

Messenger vagy viber vagy mailben...

Megkapják.

2022. jún. 18. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
A következő üzenet ez legyen: miért nem írsz vissza? A viszontválaszban lesz a megoldás (nem ért rá vele foglalkozni, elfelejtett válaszolni, nem tud mit reagálni rá, stb.). Ha nem válaszolnak, az is egy válasz, jelezve hogy nem kívánnak veled kommunikálni.
2022. jún. 18. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Van valami az életükben ami fontosabb, valaha én is ilyen voltam, hogy vártam, hogy másik írjanak, most már rájöttem, hogy az a legfontosabb, hogy magadat helyezd az elsőnek, és a többi csak utána jöhet, így sosem kerülsz ilyen helyzetbe. A társfüggőség lassú halál
2022. jún. 23. 09:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogyan értve magunkat helyezve elsőnek? Köszi!
2022. jún. 24. 01:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Arra gondolok, hogy elkezdesz belenézni önmagadba és kutatni, hogy mi az ami éltet ami nem feltétlen az emberekről szól, hanem egy tevékenység ami élettel telivé tesz.. amint ez megvan akkor az emberek jönnek vele együtt

De ha az emberek miatt csinálsz dolgokat, akkor sok eséllyel fordul elő ez a szituáció amiben vagy. A másik eset, hogy olyan személyiségűnek születsz akit a mások kapásból tisztelnek a megnyilvánulásaiddal, tevékenységtől függően

De erre ne támaszkodjunk mivel ez áldozattá tesz, érdemes azzal foglalkozni amin tudsz dolgozni, amint tiszteled önmagad eleve nem fog számítani, ha más ilyet csinal

2022. jún. 24. 06:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!