Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még valaki, akinek 27...

Van még valaki, akinek 27 évesen semmije sincsen?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom hol kezdjem. Dolgoztam mindig, de sose sikerült annyit félretenni, hogy valamit kezdeni tudjak. Nincs diplomám, mert egy külföldi munka miatt félbeszakítottam a tanulmányaimat. Még mindig külföldön vagyok. Dolgozom, de albérletben lakom, nincs saját lakásom. Bár volt több többéves kapcsolatom, amiböl akár lehetett is volna valami, most nincs barátom. Viszont szerelmes vagyok egy férfiba, aki még ha viszont is szeretne, akkor sem tudna boldoggá tenni, mert annyira nagy különbségek vannak köztünk. Ùgy érzem, kilátástalan az egész életem, nem lett belölem semmi, a szüleim csalódtak bennem, néha olyanokat vágnak a fejemhez, hogy legszívesebben eltakarítanám magam a Föld felszínéröl, de nagyon gyorsan... Régebben életvidám, optimista, boldog lány voltam, most teljesen magam alatt vagyok, kilátástalannak érzem az egészet és nem hiszem, hogy valakinek hiányoznék. Elnézést nem panaszkodni akartam, tudom, hogy valakinek ennél is rosszabb, de nagyon egyedül érzem magam és senkivel nem tudok beszélni erröl. Mostanra semmi másra nem vágyom, csak egy társra, akit szerethetek és aki szeret, egy gyerekre, és egy otthonra, ahova hazamehetek, mert az enyém...

Èrdekelne más 27 évesek véleménye, hogy ök hogy látják a világot, az éltet? Ès hol tartanak most?

2010. szept. 19. 12:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, nincs...
2010. szept. 19. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én ugyan nem vagyok 27 éves, 18L vagyok.

Igaz, én még nem keresek mert suliba járok. De szüleimnek elég nehéz eltartani ,mert olyan munkájuk van, ami elég gyérül fizet. Pedig az ilyen melót normálisan is meglehetne fizetni...

Én megértem a helyzetedet. De ezt Neked kell belátnod, hogy ez így nem lesz jó. Állj talpra! Tudom nehéz lehet.

Az a férfi, akit vonzónak tartassz és azt mondtad nincs semmi közös bennetek..Akkor hidd el a Sors azt nem Neked szánta! Jönni fog valaki más, aki majd meghódítja a szíved de ezt ne siettesd. Majd akkor jön, mikor nem számítassz rá!

A szüleid , ha olyanokat vágnak fejedhez, akkor kérdezd meg tőlük, hogy ennyit érek én nektek? Ne hagyd szó nélkül, hogy így ócsárolnak! Az semmihez sem vezet, semmi jóhoz! Mellesleg, ha mindig csak negatív dolgokkal illetnek Téged, akkor az előbb utóbb benned is mély nyomokat hagyhat, és nem fogsz tudni kikecmeregni belőle! Tehát, ha legközelebb valamit mondanak rád szüleid azonnal mond meg nekik a magadét! HIszen egy szülőnek épp az lenne a dolga, hogy a gyermekét bátorítsa, hogy adjon neki egy kis önbizalmat, hogy a mélyből felhúzza magát! Ezeket nyugodtan elmondhatod nekik! Hidd el, ha ők ilyenek Veled, akkor nem szabad ezt szó nélkül hagyni.

A spórolásra egy saját lakásra pedig annyit, hogy valamennyit azért még is csak elkéne raknod félre. Még ha kevés is. Később biztosan jól jöhet. Esetleg betenni bankba. Bár ehhez a részhez nem értek igazán.

Szerintem előszőr az lenne a lényeg, hogy tegyél Magadban rendet! Ülj le , és gondolkozz el dolgokon, hogy mit kéne tenned ami Neked jó lenne!

Én mindig azt mondom, hogy az Élet most adott Neked egy feladatot, amit lehet, hogy nehezen de át kell menned ezen a próbatételen! És aztán, ha átmentél csak nyerhetsz vele.

Én szívből szurkolok Neked, hogy minden jóra fordulhasson. És még egy: ne hagyd, soha de soha, hogy a pesszimizmus és a negatív gondolataid átvegyék a lelkeden, a gondolataidon, az érzéseiden az irányítást! Ha ilyen eszedbe jut akkor gyorsan tegyél be valami nyugtató zenét, és ha nehéz is de erőltesd meg magad és gondolj valami pozitív dologkra , esetleg élményre!;

Sok Sikert Neked a továbbiakban!

Remélem megtalálod az Utad, amit keresel! :)

Üdv

18L

2010. szept. 19. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van, és köszönöm a kimerítö válaszodat. A szüleid igazán büszkék lehetnek rá, hogy ilyen okos lányuk van. Elgondolkodom azokon, amiket írtal, és próbalok valami jóra gondolni, meg visszatalálni magamhoz! Köszi mégegyszer
2010. szept. 19. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én meg tudom érteni a helyzeted, hasonlóban vagyok én is. Régebben én is sokszor keseregtem emiatt, de ma már tudom, hogy nem szabad feladni. Én elszúrtam az egyetemet, de kaptam még egy lehetőséget, hogy helyrehozzam, így most azon vagyok. Munkám van, szerencsére a szakmámban,amit imádok csinálni de ebből nem tudom fenntartani magam, mert csak mellékállásnak felel meg. Úgyhogy most keresek mellé mást is, ami nem egyszerű. Én még sajnos a szüleimmel élek, mert nincs elég pénzem, hogy albérletbe költözzek, na emiatt szoktam keseregni. A szüleim velem szemben mindig nagyon maximalisták voltak, úgyhogy nekem is szoktam durva dolgokat a fejemhez vágni. Pasim nincs már egy éve, néha hiányzik, de tudom, hogy egszer eljön az igazi:))) Én sem vagyok könnyű helyzetben, de nem szabad feladni!!! Elsősorban magadnak bizonyíts, ha azt látják, hogy nem adod fel a szüleid is másképp fognak rád nézni. Barátaid legalább vannak? Istennek hála, nekem igen!:)))

26, lassan 27/L

2010. szept. 19. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsò köszi a hozzászólásodat! Már jobban érzem magam.

Kérdésedre válaszolva, igen, barátaim akadnak, és ök nagyon jó barátok szerencsére.

Ahogyan Te írtad, hogy kaptál még egy lehetöséget, rájöttem, hogy én is kaptam. Tanulok a munka mellett, így még akár lehetek is valaki, csak nem egyszerü, de meg fogom próbálni.

Az meg, hogy vágyunk valakire aki mellettünk van és szeret, hát.. majd akkor jön amikor nem számítunk rá!

Nem tudok többet hozzáfüzni, örülök, hogy válaszoltál a kérdésemre,látom, nem vagyok egyedül, és a hozzászólásod felnyitotta a szememet, hogy azért még elég fiatalok vagyunk és nem szabad feladni! Köszönöm :)

2010. szept. 22. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülök hogy segíthettem:)

Előző

2010. szept. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!