Ha az a mániám, hogy GTA nevű videojátékban a jó nőket ölöm halomra, akkor incel lehetek?
Figyelt kérdés
Meg a prostikat, de az szerintem normális. A Való életben életben nincs bajom a nőkkel. Szeretem a kis sunásokat...2022. jún. 4. 21:05
4/14 anonim válasza:
Rendezkedj be arra hogy ez marad az életed. Halkan jegyzem meg, hogy remélhetőleg. Mert ha igazából megölsz egy kis sunást (akiket annyira szeretsz), böriben végzed te szánalmas véglény.
5/14 anonim válasza:
Bakker kezeltessed magad mielőtt bedrogozva valakiben kárt teszel!
6/14 A kérdező kommentje:
Kezeltetni? Majd persze. Legutóbb is mikor pszichiáterhez küldtek rám fogtak elég komoly betegségeket. Alig tudtam megszökni. Drogokkal már nem foglalkozom mostanában. Mindennek megy fel az ára...
2022. jún. 4. 21:33
7/14 anonim válasza:
Nem, egyszerűen pszichopata vagy.
8/14 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban a Vice City-ben az volt a mániám hogy a tengerparti sétányon görkorizó embereket, többségében nőket, megütöttem, és mikor kergetni kezdtek befutottam a homokos strandra és azon szórakoztam hogy pofára estek a homokon a korcsolyával. Mielött bárki megvádolna az ellenkezőjével, nő vagyok 😅😅😅
9/14 anonim válasza:
Jajj 8as én is csináltam ilyet (szintén nő vagyok). Volt a strandon egy fingós bácsi is, azt mindig megvertem. Meg a San Andreasban műbrokival gyepáltam az embereket😂.
10/14 FoxtrotLidérc válasza:
Ó! Régi szép idők... Rohadtul nem válogattam. 😆😆😆😆 Mindenkit is legyilkoltam, MUHHAHAHAHAAA! A drogdílerektől elszedett pénzzel meg azt vettem meg amit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!