Titeket is irritálnak az ilyen viselkedésű emberek!? -. -
Adott 3+1 személy:
Két legjobb barátnő:
-Csoki
-Eper
A főszereplő:
-Sajt
És egy mellékszereplő:
-Kakaó
A mi osztályunkba 11 lány jár. Mindenkinek megvan a legjobb barátnője, de mivel páratlanan vagyunk, egyvalaki kimarad. Nevezzük őt Sajtnak. Van az osztályba két kebelbarátnő,puszipajtások -nevezd úgy, ahogy tetszik-, ők legyenek Csoki és Eper. Ha ketten vannak és valaki odamegy hozzájuk, pofákat vágnak. Lesz@rnak mindent, és mindenkit. De ha Csoki vagy Eper -mai esetbe Csoki- hiányzik, akkor tökre normálisak. Lehet velük beszélgetni. De nem ez a fő probléma!
Sajt (az egyedüli lány) ilyenkor mindig Csoki, vagy Eper társaságában (de csak akkor, ha külön vannak). Bunkó, beszólogat stb. De amikor valami folytán visszajönnek a hiányzók, akkor a két barátnő egyámshoz fut, és Sajt le van sz@rva. Aztán kullog oda hozzám, meg az ÉN barátnőimhez. Na ez nekem nagyon nem szimpi, hogy amíg a vagány-lányokkal van, addik bunkózik, menőzik, de amikor eltűnnek akkor rajtam lóg!
Ti hogy vagytok ezzel? Engem nagyon idegesít! -.- :@
Bocsánat:
Csoki vagy Eper társaságában van.
Biztos vagyok benne, hogy lesznek "És te mi a francért nem barátkozol vele, szemét" kommentek.
:DD utánam mindenki rászokott az idióta álnevekre:D most büszke vagyok^^
amugy elég idegesítő ez a sajt, szerintem kérdezd meg hogy miért van az hogy amikor csoki v eper nincs akkor ti "le vagytok szarva" (csak hogy fontosnak érezze magátxd) amikor meg mind2en ittvannak akkor megtisztel titeket szíves jelenlétével. kiváncsi vagyok mit mondana:D
eper és csoki pedig ringyók:$
szegény kakaó.... bár oda volt írva az elején, hogy mellékszereplő... azért én adnék neki egy Oscar-t! :)
Gyerekek!
Most tökre éhes lettem... kellett nekem elolvasni.... :P
Előző: ok! :D
Na amúgy kakó az én barátnőm, akire Sajt nyomul, amikor Csoki és Eper lesz@rják! :D
uccsó vagyok....
amúgy hány évesek vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!