Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket is irritálnak a...

Titeket is irritálnak a kérdéseitekhez főzött oda nem illő kérdések?

Figyelt kérdés
Pl. Most is olvastam, h egy nőnek mennyit keres a férje, de a nő jóval kevesebbet és lényegében ő tartja el a férjét, gyerekét. Valaki ész meg meg kérdezte, hogy mit dolgozik a férje, h ennyit keres? mi köze hozzá? nem vág a kérdésébe...
2011. júl. 17. 11:12
 1/10 szamóca.. ***** válasza:

ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy minden ember akkora, amekkora dolo felidegesíti...

nem, engem nem zavar. sőt, az sem zavar ha beszélgetésbe torkollika kérdés, ha választ megkaptam. sőt, az se, ha csak úgy beír vki, mert ő is kiváncsi. sőőőt, még az sem ha belekérdez olyat ,ami nem is rám vonatkozik.

2011. júl. 17. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, én szimplán leszarom, mit foglalkozzak ilyenekkel? Ellenben Te igen szerencsés lehetsz, ha ez a legnagyobb problémád.
2011. júl. 17. 11:19
 3/10 tetro ***** válasza:
neked nem tök mindegy, hogy más mit kérdez? meg miért ne kérdezhetne vissza bárki bármit? tudod, mi emberek, így kommunikálunk egymással.
2011. júl. 17. 11:25
 4/10 A kérdező kommentje:
jéé... nem mondod?? :) csak nálam vannak dolgok, amiket nem akarok senkivel megosztani.
2011. júl. 17. 11:38
 5/10 JLlompi ***** válasza:
nem
2011. júl. 17. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Engem nem.Írok is egyet.

Ki mit főzött,egye meg......:)

2011. júl. 18. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
első 3 respekt! Szilvás buktát mert azt szeretem! xDD
2011. júl. 18. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Amit nem akarsz mással megosztani, azt ne oszd meg. Nem fontos megválaszolni, hogy milyen munkával keres annyit a férj.

-A kérdés szempontjából nem fontos, hogy mit dolgozik a férjem-

Ennyi. Ezt leírod, és nem kell többet beszélni róla.

2011. júl. 20. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha valami trágárságot írna. De ilyen még nem történt, csak max. eldumálgattak a kérdésem mellett.
2011. júl. 23. 14:18
 10/10 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

jéé... nem mondod?? :) csak nálam vannak dolgok, amiket nem akarok senkivel megosztani.

akkor minek vagy itt?

vagy mondok egy egyszerübbet.. ha van olyan dolog, amit nem akarsz megosztani másokkal, akkor például NE OSZD MEG.. észlény... -.-

másrészt meg az oldalnak a lényege, hogy névtelenül (is) kérdezhetsz, válaszolhatsz...

béna -.-

2011. aug. 2. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!