Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Honnan tudom, hogyha jó...

Honnan tudom, hogyha jó hangom van?

Figyelt kérdés
mindenki eddig azt mondta,hogy nagyon jó hangom van,és most tervezünk barátokkal egy bandát,én lennék az énekes,de kételkedek magamban.honnan tudhatnám meg,hogy igazából milyen hangom van? 15/F
2010. szept. 17. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
felveszed és meghallgatod..
2010. szept. 17. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Háát ha sokan mondják akkor valószínű.

Mondjuk fontos hogy ne csak a családodba mondják, hanem ismerősök, barátok stb.. mert a szüleid lehetnek elfogultak is.

2010. szept. 17. 23:35
 3/6 A kérdező kommentje:
mondták suliban is énekórán,a haverok is...de mégis néha úgyérzem mintha egyáltalán nem lenne...én magamnak nem tudom megítélni
2010. szept. 17. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Énekelj és tedd föl a jewtube-ra, majd nézd meg, mit szólnak hozzá. Ha gondolod, ide is belinkelheted.
2010. szept. 18. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként az amber másképp hallja a gangját, mint valójában. :P

Amúgy nekem is jó hangom van! Van egy srác, aki elött énekeltem (nem is ismertem) és nagyon odavolt, hogy milyen jó hangom van!

Jó ötlet, hogy tedd fel youtube-ra...:D

2010. szept. 18. 12:43
 6/6 anonim válasza:
Ez a megoldás azért rossz mert ha jó hangod is van lesz aki már csak azért is azt írja h nagyon gyenge!! Tudod ezek net kemények!!
2012. ápr. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!