Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi alapján itélsz el egy embert?

Mi alapján itélsz el egy embert?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságok is érdekelnének egyaránt.
2010. szept. 17. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

nálam ugy van néha csak külsö..pl rá nézek egy személyre..arcán látom a dolgokat:D pl : full segfej :D

de aza baj ritkán csalodok :D pedig szeretnék :D

de lehet én nem vagyok toleráns :D

F /23

2010. szept. 17. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Én elég rasszista vagyok, és akaratom ellenére is elítélem azt, aki nem magyar. Na de persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy végleg el van ásva a szememben az, aki mondjuk román, hanem csak egy lazább "gát" lebeg előttem azzal a személlyel kapcsolatban, amit idővel le tud küzdeni az illető. Pl.:alapjába véve nem rajongok a romákért sem, de volt/van 1-2 ilyen származású haverom, és ők normálisak, tehát nincs velük bajom.

Külső tulajdonság alapján nem nagyon ítélek el senkit, kivéve, ha barna a bőre vagy kampós az orra, mert ugye a barna bőr a romákra jellemző, a kampós orr meg a zsidókra, de ezekre is az vonatkozik, amit az előbb említettem. Eleinte egy kicsit elítélem őket miatta, de ha bebizonyítják, hogy normálisak, semmi bajom nem lesz velük.

Azt is elítélem, ha valaki magyar ember létére nem tudja a Himnusz első versszakát, de ez már egy kicsit más kérdés.

Belsőleg megvetem az aljas hazugságot, az irányítási/uralkodási vágyat és azt, ha valaki kihasznál másokat.

Nos, azt hiszem, ennyi.

2010. szept. 17. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha valaki alkoholista és ha valaki hazudik.
2010. szept. 17. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

A jogaim és a törvénysértések alapján.

Dredd bíró

2010. szept. 18. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha primitív,buta,balga,bunkó,ok nélkül agresszív,felszínes és a komolyságnak még egy szikrája sincs meg benne.Nagyjából ezek alapján.

Külsőleg pedig az igénytelenséget.

2010. szept. 18. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ne ítélkezz hogy ne ítéltess".

Szerintem nagyon hasznos tanítás. Az igazán sikeres emberek mind ennek megfelelően élnek.

2010. szept. 18. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
hogy mennyire bunkó, nagyszájú, ha nem is látszik az embereken amint megszólalnak tudom, hogy na ez is k.rvára lenéz és nem csak engem
2010. szept. 19. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
mindenkinek adok egy lehetőséget, nem itélek első látásra, és akkor itélem el hogyha bunkó mindenkivel, hazug, buta, nagyképű.. hogyha ezek nincsenek, de nem is jófej akkor nem lesz a barátom de nem is leszek rosszba vele.:D
2010. szept. 21. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:

El én nem ítélek senkit, maximum megítélek, mérlegelek, de meg nem vetek. Egyébként az ember jelleméből lehet megtudni ki milyen, a negatív és pozitív tulajdonságok alapján lehet eldönteni, hogy ki milyen személyiség éppen, mert ez nem adott...bárki bármikor változtathat azon. Bárki válhat bármikor egy önzetlen jó emberré, s igazából erről is szólna a valós élet. Nem azért szép az emberiség, mert különböző a személyiségünk...hanem azért, mert az ízlésünk és érdeklődésünk különbözik. Mellesleg aki elítél mást bármiért is, az sem különb annál, akivel megteszi...ugye a beskatulyázás a rossz tulajdonságok közé tartozik. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 21. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:

A viselkedése alapján.

A külvilág felé küldött, személyiségére utaló jelek alapján.

(-Orr-piszkálás,... Látványos vakarózás,... Rádiótelefon bömböltetése - tömegközlekedési járművön,... Önfeledt viselkedési formák,... Fennhangon társalgás - akár egyedül is,... Ilyesmikre gondolok.

Ha nem közterületen van az ember, akkor a (nem) tettei alapján is.)

2010. szept. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!