Miért lehet felidegesíteni a legtöbb embert olyan könnyen?
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni hogy miért sértődnek meg ilyen könnyen az emberek ... engem elhordhatnak akárminek én nem kezdek el ordibálni meg idegeskedni , őt minősíti , és azon se ssértődök be ha valaki valami megjegyzést tesznek rám
Már alig merek beszélgetni emberekkel mert mindentől bajuk van
mert sok ember alapban ideges pl 1szar nap után az iskolába megyek haza és valaki akár viccböl a haverjainak imponálva beszolna
akkor lehet hogy szó nélkül pofán vágnám még akkoris ha csak 13éves taknyos
Utolsónak:
Milyen gyerekeket érintő stresszről beszélsz? Amik a mai gyerekeket érhetik?
(elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez érdekelne.)
Ezek a modern kor "vívmányai".
A lét ma már nem erkölcsi, vallási, tudományos,... ilyen-olyan értékekről szól, hanem a "pénzcsinálásról".
Bizonytalanságban élnek az emberek, - és mintha ez nem lenne elég, - sokan még többnek is hiszik magukat, mint amennyit valójában érnek. -Ez akkor is így van, ha az emberi élet nem fejezhető ki pénzben, - egyébként egyre több kísérletet tesz arra az emberiség, hogy kifejezhető legyen... :(
Az emberek többsége a fentiekben leírtakon kívül befolyást is hajszol, küzd érte nap mint nap, - ami szintén a pénzhez visszakanyarodó "út"...
Önzőek is az emberek, - TÚLNYOMÓ HÁNYADUK (!) csak a saját boldogulását tartja szem előtt, - és egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy bárkit is megbánt-e a viselkedésével, vagy sem. Aki nem áll be ebbe a "sorba", azt pedig megbélyegzik, "kinyírják", lehetetlen helyzetbe hozzák.
Még egy ok:
Megsértődni egyszerűbb, - mint gondolkodni, vagy/és érvelni.
Ez a kellemetlen igazság, - véleményem szerint.
ma 13:00-nak.
az én anyám(!!) rettegésben tart..ráadásul az oszt.társaim kiközösítenek és csak a 8.osokkal vagyok jóba..akkor én ezért vagyok stresszes?
amúgy mert sok ember legbelűl ingerlékeny,és idegbeteg.lehet ez egy rossz nap,kicsi önbizalom vagy depresszió hatása..:S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!