Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel tehetnék ez ellen? :S

Mivel tehetnék ez ellen? :S

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy alapjáraton bátor ember vagyok, nem ijedek meg nagyon semmitől, de ha haverom közül vagy egy ember poénból is rám ijeszt, értem ez alatt mintha meg akarna ütni, akaratlanul rántok egyet, és emiatt mindenki kinevet, meg hogy nem tudok verekedni ezt mondják, és tudom magamról hogy egy idegbeteg ember vagyok, ha valaki beszól nem türtőztetem magam, de mégis mindenki csicskának néz meg kis gyereknek:S
2010. szept. 16. 17:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Milyen reflex gyakorlatok vannak? ezt akartam kérdezni..:S
2010. szept. 16. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gond ezzel, alapvető reflex ,hogy ha ütnek -vagy úgy csinálnak,mintha meg akarnának ütni- akkor egyből védekezik az ember. Ez így természetes.
2010. szept. 16. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó de nekem ha már kicsit bemozdulnak is nagyot rántok rá , és ez nem jó..
2010. szept. 16. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Mázlista.Ez azt jelenti hogy jó a védekezési ösztönöd,és a reflexeid.Nekem az a bajom hogy simán bomba robbanhatna mellettem,meg se rebbenek,nem fogom fel hogy most bomba robbant mellettem,és már késő mert megdeglettem.

Legközelebb mond azt a barátaidnak hogy "Gyorsak a reflexeim öreg!"

2010. szept. 16. 18:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, de jártam 2 évig boxolni és hidd el hogy ha túl gyors az sem jó, mert be ijeszt én rántok egyet és már kapom az ívet másfelől, nem jó ez hidd el.. 1. ütést meg nem engedhetem el mert akkor rendőrség.. és én lettem a felbujtó: //
2010. szept. 16. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

17:51 - Kérdezőnek:

"Rándulj" akkorát, hogy elmenjen a kedve az ijesztgetéstől a kedve a "haverodnak"!

-Horpaszd be egy kicsit az agyát, - aztán mond meg neki, hogy "Bocsi, - azt hittem, tényleg megütsz!"

-Meg fogja gondolni a legközelebbit, hidd el!

2010. szept. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!