Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Mit tehetnék az ellen, hogy nagyon hangulatember vagyok?

Figyelt kérdés

A viselkedésem nagy mértékben befolyásolja a hangulatom, ami sajnos gyakran nem olyan, mint szeretném.

Magát a hangulatot pedig annyi minden befolyásolja (időjárás, alvás mennyisége, ételek, események stb.), hogy képtelen vagyok uralkodni felette.

Egyszerűen időnként nagyon rossz kedvem van, és olyankor még egy szimpla beszélgetés is komoly gondot okoz. (Nem tartom magam depressziósnak, és öngyilkos sem akarok lenni, ha esetleg valaki erre asszociálna.) Lehet ez ellen tenni valamit?

2011. júl. 12. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha tud valaki biztos tippet, velem is megoszthatná. Ugyanez jellemző rám is, csak mind én, mind a barátaim megtanulták, hogy ez nem probléma, ez személyiség kérdése.
2011. júl. 12. 20:25
 2/8 anonim válasza:
Kijelenthetem hogy DETTÓ! És szerintem a legjobb ha egy olyan emberrel beszélünk róla akiben megbízunk.És naplót írunk. Hidd el ez is nagyon jó megoldás:kiadod magadbl az érzéseidet, és jobb lesz.De ha valaki tud még akkor nekem is szóljon mert nagyon érdekelne.
2011. júl. 13. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyanítom a tini korosztályba tartozol,ez ebben a korban elfogadható,normális,majd elmúlik,elhalványul idővel.
2011. júl. 13. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Rosszul gyanítod, mert 27 vagyok. :) Kicsi az esélye, hogy kinőném, ha eddig nem tettem.
2011. júl. 13. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

19 éves vagyok már én sem vagyok olyan tini..

eddig úgy tudtam egy kicsit kontrollálni(de még nem az igazi), hogy mikor előjött valami miatt a rossz hangulatom, akkor próbáltam másra figyelni vagy arra, hogy a rossz hangulatom miért jött ki mi miatt. És, ha ezt végig vizsgáltam, akkor félretettem, egy időre míg mondjuk hazaérek. És majd otthon egyedül rossz hangulatom lesz.

2011. júl. 18. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok:) engem nem zavar én mondtam többieknek ilyenkor engem hagyanak mer rajtuk csattan és senki se szereti engem ilyenmor bénén hagynak :) mond te is nekik hogy hagyanak téged nincs baj csak ilyen vagy és pasz
2015. ápr. 28. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
de tegyél ellene semmit ne fgodf magad vissza mer avval csak rosszab lesz
2015. máj. 3. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is írhatnának hangulat emberek legalább tudnám milyen lol :D
2015. szept. 7. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!