Tudatos álmodás WILD techika, de hogyan?
Figyelt kérdés
Amikor ezt a technikát alkalmazom mindig elalszok tudatlantul, MINDIG. Egyszerűen nem tudom éber maradni, de ha meg sikerül akkor meg nem történik semmi 1 óra után sem, ezért dühömben mindig hagytam az egészet és bealudtam.
Mit csinálok rosszul? Mit csináljak? Próbáljam a földön feküdve, számoljak vagy mozgassam az ujjaim?
Nagyon régóta próbálkozok ezzel a tehcnikával, szeretném elsajátítani, de egyszer nem sikerült még. Akinek sikerült és leírja hogyan csinálta, azt megköszönöm.
2022. márc. 20. 15:16
1/2 anonim válasza:
Hogy mit is csinálj, nos hát, én erről a technikáról, sőt semmilyen technikáról nem hallottam, de a lényeg, hogy meditálnod kell, és abból az állapotból átlépned a tudatos álmodás állapotába. Szóval, semmit se kell csinálnod, csak maradj nyugodt és koncentrálj.
2/2 anonim válasza:
Azert nem tortenik semmi mert nem csinalsz semmit
Mozognod kell az elképzelt testeddel
Erőteljesen képzeld azt hogy felkelsz az ágyadból az elképzelt testeddel
Aztán változtass helyszínt mert ha a szobádba kelsz fel azt fogod hinni hogy felébredtél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!