Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Antiszociális vagy egyszerűen...

Antiszociális vagy egyszerűen zárkózott vagyok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok én bunkó, válaszolok ha kérdeznek, köszönök de egyszerűen nem vagyok képes rávenni magam hogy oda menjek valakihez és beszélgessek, mindig azt akarom hogy ő kezdje el a beszélgetést.

Az osztályban nincs bajuk velem és nem mondják hogy anti vagyok hanem zárkózott és nem haverkodós típus. Én se utálom őket, öröm abba az osztályba menni, de én csak ülök a padban.

A padban a telefonomon leginkább bikinis csajokat nézzek és ezt nekik is megmutattam. Tehát nem utálom őket, próbálok jó fej lenni de nincs kedvem beszélgetni velük.

DE

Olyan esett is van, hogy anyám bemutatja az egyik barátnőjét, én meg erre bunkón ignorálok, nem érdekel az udvariatlanság, sokszor a telomat nyomkodóm és nem is nézzek fel.

Multiplayeres Videójátékokban (pl:ROBLOX) szeretek csapattal játszani. GTA 5 online is imádok másoknak segíteni.

Iskolában rajz órán, én nagyon bírom a rajztanárt. Én inkább havernak mondanám, de ő is inkább csak segít nekem a rajzaimban. Vagyis csapat építéseknél inkább a feladatokra koncentrálok.

No, antiszociális vagyok vagy zárkózott? És van kiút ebből?

Ha ez még láthatatlan akkor kérdezettek nyugodtan

2022. márc. 12. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Zárkózott vagy (illetve az átlagnál zárkózottabb), de ebből ne csinálj gondot.
2022. márc. 12. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én az ilyesmit CSAK TESTBESZÉDBŐL tudnám megállapítani.
2022. márc. 13. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!