Hogyan győzzem le az idegességet?
Sokszor előfordul,h olyan helyzetekben,amikor teljesítenem kell,aggódom azért,h jól menjen a dolog.persze ez nem segít,hanem ront a helyzeten.olyan dolgoktól tartok,amelyek körülbelül csak a fejemben léteznek.
ami most aktuális az az állásinterjú.félek az interjútól,feszült leszek ha erre gondolok,az idegen nyelv teszteléséről nem is beszélve.
úgy érzem ha ez a stressz nem lenne bennem,sokkal jobban érezném magam,sokkal jobban teljesítenék.
hogyan szabadulhatnék meg tőle?
köszönöm a válaszokat
23f
Magadnak kell legyőznöd az idegességedet.Amíg a fejedben el nem dől valami,addig mások akármit mondhatnak!
Én azt tanácsolnám,hogy legyél kicsit lazább.Tudatosítsd magadban,hogy semminek nincs akkora jelentősége az életben,hogy te amiatt idegroncs legyél vagy rosszul érezd magad.Vedd könnyedén a dolgokat!Ha valami nem jön össze,nem dől össze a világ,mert mindenre van megoldás!Emiatt nincs is értelme a görcsölésnek!!
Másrészt tudatosan próbáld meg növelni az egódat!
Pl:"igen,képes vagyok rá,biztosan sikerül" vagy "tehetséges vagyok és biztosan szimpatikus leszek nekik" stb...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!