Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Idióta vagyok!? Bővebben lent

Idióta vagyok!? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Van, hogy amikor megyek hazafelé, akkor hangosan beszélek! :/ De olyanokat, hogy hogy mondom el a legjobb barátnőmnek, hogy szakítottam a pasimmal, meg megtervezek dolgokat, hogy miként mondjam el! Meg énekelgetek... De most ezért olyan "hülye" vagyok?
2010. szept. 10. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Ha szerethető vagy, akkor nem zavar. :P

18/F

2010. szept. 10. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem hinnéém.Csak jó hangulatod van.
2010. szept. 10. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
hát sztem kicsit gyerekes
2010. szept. 10. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltad kontrollálni magad.Hosszabb távon mindenki hülyének néz,ha csak úgy kiabálsz az utcán.Sztem ha hangosan énekelgetsz,főleg este,tuti azt hiszik,hogy be vagy rúgva.
2010. szept. 10. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi!Az első mondatnál pont helyett kérdőjel van. :-)))
2010. szept. 10. 18:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy üvöltözök meg ilyenek. De 1 méteres távolságban hallható, hogy mit mondok! :)
2010. szept. 10. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a suliban szoktam elmenni egy kis elszigetelt helyre, ahol kevesen járnak, mert nem tom, kicsit szokásom, hogy beszélgetek magamban, de úgy hogy mintha más válaszolna én meg csak "aha" meg "Szerintem ... " meg kérdezek valmit az semmi válasz... Vigyázz ezzel mert én egyszer lebuktam és kényszerítenek most is rá, hogy járjak a suli agytúrkászához, azt nem képesek, felfogni, hogy magammal sokkal könnyebb megbeszélni a dolgokat a válasz meg belülről jön. Szóval szerintem nem vagy idióta, csak a többi ember buta, hogy felfogja vagy megértse :P
2010. szept. 10. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

nem vagy idióta amíg más meg nem hallja :D

Egyedül nem szokás hangosan dumcsizni...

2010. szept. 11. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!