Lehetek jó ember úgy, hogy egyáltalán nem vagyok erkölcsös?
#8:
"Egy olyan emberre, aki mindig igazságos és empatikus, de nem a társadalmi konvenciók szerint, hanem saját mérlegelése alapján."
Az ilyen nem több egy olyan ostoba, s*ggébe szorult fejű sutyeráknál, aki a saját képére akarná formálni a világot. Na, az ilyen én mindennek tartom, csak jónak nem.
A jó ember jelzős szerkezetet szerintem azok érdemlik meg, és akkor, akiket és amikor az vezérel, hogy valamely másik ember jobban érezze magát a jelenleginél. Lehetőleg hosszú és nem rövid távon.
#12:
"akkor a tv-s trash celebek social media nézi."
Utóbbiak SEM a tévét nézik.
És mondd, mi a helyzet azokkal a fiatalokkal, akik olyan youtuberek csatornáit nézik, akik nem igazán szerepeltek hagyományos médiafelületen? Példa: Dancsó Péter.
#15:
"Miért? Mert a saját életében a saját belátása szerint cselekszik?"
És? Ennyitől még nem lesz jó ember valaki.
18, "Viszont azt kell mondjam, hogy ha csak a filmparódiáit tekintem, akkor egész okos és tehetséges."
Ez tény. Ez a szakmája és jó is benne, ezeket én is szeretem, csak általában nem ezzel foglalkozik mostanában, hanem ripacskodik.
17, "És? Ennyitől még nem lesz jó ember valaki."
De rossz sem és egy "ostoba, s*ggébe szorult fejű sutyerák" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!