Miert vagyok ilyen szemetlada?
Elmondom roviden a dolgokat: Gyulolom a mai fiatalsagot, mert az rogeszmem, hogy szinte mindenki, aki nepszeru es van onbizalma, kepmutato. En egy kis alulfejlett gyerek vagyok, mindig mindenhol kirohogtek a mereteimmel, altalanosban meg eleg durva dolgokon mentem keresztul. Emiatt valahogy utalok mindenkit, aki "laza". Utálom az egesz kamaszeletet, ami ma megy: a bulizast, a "csajozast"-"pasizast", hogy minden kis hulye mar "kapcsolatokrol" beszel, hogy mindegyiknek „sexy bitch” meg hasonlo nickneveik vannak, hogy mindenki annyira rohadtul tudataban van, hogy mennyire jol nez ki, hogy mindenki egoista. De a legjobban azt utalom, amikor valakinek a fejebe szall, hogy van baratja/baratnoje es mindenfele erzelmes f*sszagokat kezd el kiirni a kozossegi oldalakra a szeretetrol meg a baratiassagrol, a valo eletben meg egy rossz k*rva nemelyik. Ez mi, ha nem kepmutatas?
En csak a "helyes" utat akarom követni. Tudniillik azt, amihez nem kell leanyázni a tanart, hogy jo fejnek tunjél, vagy nem kell inni meg orultségeket csinalni. En ezzel az ivosdival meg onkelletessel nem birok azonosulni. En meg mindig erzem a kisgyereket magamban, meg mindig nem erzem felnottnek magam.
Rendszeresen megtetszenek nagyon szep lanyok, es rendszeresen elofordul, hogy az ismeretsegi korombol „nyulja le” valaki mas. S ez duhit, de nagyon. Nem birok ezzel mit kezdeni. Nem vagyok "versenykepes" (ertsd: nem vagyok vonzo. Tul kicsi es sovany vagyok, az eszemmel meg nem birok nagyon csajozni). Es mindig mas kapja meg azt a lanyt, akit en szeretnek. En meg senkinek nem jovok be. Es a lanynak meg goze nincs, hogy szeretem. Es gyulolom, hogy a kozepsuliban, ahol mindenki kibeszel mindenkit, fogadok, hogy a vak is latja rajtam, hogy egy kis okoska vagyok, akinek meg sosem volt csaja. Nevetsegesnek tunok, meg a magam szemeben is. Fogalmam sincs a divatrol, a lazulasrol, a partizasrol meg semmi ilyen menő sz*rsagrol. Nincs a veremben. Kimaradt. Es ezt mindenki tudja rolam, es vilagosan latszik rajtam. Minden sportban tok bena vagyok es allandoan kirohogtetem magam. Es ez nagyon megalazo.
Van egy lany, aki mindig is tetszett nekem. Meg amikor talalkoztunk, en lattam meg es beszeltem vele eloszor, de termeszetesen egy kedves osztalytarsam vitte el. Aztan abban a szerencses helyzetben voltam, hogy allandoan nezhettem, hogy hogyan nyaljak-faljak egymast, meg hogyan hulyulnek.
Most meg rosszabb a helyzet. A csajt azota megutsltam, mert teljesen megvaltozott: egy kis kepmutato lett, aki mindenkinek teszi a fejet. Azt hiszi magarol, hogy valami artatlan tunderke, teljesen ugy viselkedik, meg irja ki allandoan a facebookra a hulye idezeteket a szeretetrol meg arrol, hogy harcolni kell a szerelmunkert. Hat o aztan biztos k*rvara tudja, hogy milyen harcolni valakiert! O, aki mindenkit megkap, akit csak akar, mert barkit el tud bajolni. Nem en vagyok az egyetlen, akit depresszioba vitt. De azert teszi a fejet mindenkinek.
A lenyeg az, hogy megelegeltem ezt az egeszet. Nagyon. Elegem lett abbol, hogy irja ki a kepmutato idezeteit facebookra meg az eskuvoi terveit a nyalas baratjaval, es persze a teljes rjongoi tabora "lajkol" minden baromsagot, amit kiir. Felvettem egy kamu MSN-cimen, es elmondtam neki ezt-azt. Persze beragott, de nem tudja, hogy en voltam.
Az erdekes az, hogy semmi lelkiismeret-furdalast nem erzek. Tudom, hogy rohadek vagyok, de legszivesebben jol megvernem a kerdeses csajt.
Attol felek, hogy ez az indulat elobb-utobb valami orultsegre fog vinni. Nem birom, hogy allandoan latnom kell ezt, meg azt, hogy mindenkinek milyen fasza az elet. Ugy erzem, hogy az elet kib*szott velem, es nagyon szeretnem ezt visszaadni annak, aki szerintem megerdemli.
Igazsagot akarok, hogy a fiuk normalisak legyenek, a lanyok meg olyanok, mint a regi idokben: aranyosak, szelidek, akiknek erdemes udvarolni, nem pedig ilyen mocskosszajuak meg kis p*csak. Fuj.
1. a menők között is vannak olyanok akik rengeteget küzdöttek azért hogy olyanok legyenek, és igazából egyáltalán nem olyanok (igen, képmutatók!) csak talán nem akarnak olyanok lenni mint te!!!!!!
2. a bulizás az gyakorlatilag függőség. amíg nem tudtam milyen bulizni sosm akartam, most viszont kb. az az életem értelme. lhet hogy egy hülye pi.a vagyok, de ezvan. szerintem még mindig jobb, mintha ilyeneket csinálnék mint te. de persze te tudod.
3. tanulj, keress pénzt. ha ennyire szánakozol elmondom: a pénzes pasik egy csomó ku.vának bejönnek.
4. menj el vmi küzdősportra, hogy télleg ne legyél "pszihopata" aki más nevében írogat msnen!!!! de télleg!!! ez a legtosszabb!!! vagy legalább sportolj!!!! tökmind1 hogy béne vagy, de nem leszel ilyen ideges... :S
előző vok. és hogy legyél vki:
1. találd meg a stílusod (értsd.:ruhák!! és főként a cipő. egy scomó lány azt nézi. ha bakancsot hord egy srác, alapból rá sem nézek)
2. találd ki mit akarsz... ha nem vagy egyetemista keress egyetemet ahova menni akarsz (pl. a neten nézegess) találd ki mit akarsz az életedtől!!! mit akarsz pl. 5, 10, 20 év múlva. lehet h nem fog sikerülni, de én hiszem, hogyha alamit nagyon akarsz akkor mennifog!!!
3. találd ki mi szeretsz és mit nem. (pl. youtubeon nézd végig a billboard lista első 100 zenéjét, és mindegyikről mondd ki hogy tetszik, vagy nem!! és ezen ne változtass azért mert valaki azt mondja!) tölts le egy filmet, nézd meg és alkoss róla vélemyényt! tetszett/nem! és ezekhez tartsd magad!! legyen mindenről vélemyényed!!!!!
írj h tudtam-e segíteni. :D
17:15:
Elgondolkozom a tanacsaidon! Viszont azt megmondanam, hogy nem k*rvakra vagyom hanem egy normalis valakire, es ha valaki a penz miatt szeret, akkor az mar regen rossz.
"Jó akkor nem ragozom. Gyökér vagy és az is maradsz!!!! Tőrődj bele:) PÁ"
Ami teged illet: lehet, hogy gyoker vagyok, de nalad nagyobb gyoker soha nem leszek. Erdemben valaszoltam az erveidre, amiket -ellentetben velem- nem gondoltal at, ellentmondasosan erveltel, pusztan tamadni akartal. Valami 15 eves kis f*sz lehetsz. Ezt az is alatamsztja, hogy nem ismered el, hogy nekem van igazam a vitaban. Legalabb annyi eszed lehetne, hogy tartod a pofadat. Raadasul valami hulye szot is hasznaltal, amirol azt se tudod, hogy mit jelent. Csak az idomet pocsekoltam rad azzal, hogy valaszt irtam, te pedig magadat egetted. Most persze nem irsz semmi okossagot, mert mar nem tudsz mivel elojonni. Hiszen a logika alapjan nekem van igazam, es ezt te is tudod. En sem ragozom, meg egyszer leirom: egy ostoba f*sz vagy. Az en eletem lehet hogy el van cseszve, de hulye legalabb nem vagyok, eszem van. Te -az alapjan, amit eddig irtal- tucatember vagy. Hat sok sikert az elethez! Pontozzatok le ezt a majmot.
"Jujjj de bulii:D:D Én legalább boldogan élem le!:D Te meg megszenvedsz a szarért:D:D:D Bruhahaaaa:D"
Meglatjuk. En az eszemmel fogok valamit kezdeni, a hozzad hasonlo agyatlan barmok meg mennek a minimalberert. Majd meglatjuk, akkor ki lesz boldog;)
"......Közgazdaságot tanulok:) és Focizom:) Bocsi^^
"
Leszarom. Én már végig se olvasom, amit írsz. Más írhat, azt elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!