Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert vagyok ilyen szemetlada?

Miert vagyok ilyen szemetlada?

Figyelt kérdés

Elmondom roviden a dolgokat: Gyulolom a mai fiatalsagot, mert az rogeszmem, hogy szinte mindenki, aki nepszeru es van onbizalma, kepmutato. En egy kis alulfejlett gyerek vagyok, mindig mindenhol kirohogtek a mereteimmel, altalanosban meg eleg durva dolgokon mentem keresztul. Emiatt valahogy utalok mindenkit, aki "laza". Utálom az egesz kamaszeletet, ami ma megy: a bulizast, a "csajozast"-"pasizast", hogy minden kis hulye mar "kapcsolatokrol" beszel, hogy mindegyiknek „sexy bitch” meg hasonlo nickneveik vannak, hogy mindenki annyira rohadtul tudataban van, hogy mennyire jol nez ki, hogy mindenki egoista. De a legjobban azt utalom, amikor valakinek a fejebe szall, hogy van baratja/baratnoje es mindenfele erzelmes f*sszagokat kezd el kiirni a kozossegi oldalakra a szeretetrol meg a baratiassagrol, a valo eletben meg egy rossz k*rva nemelyik. Ez mi, ha nem kepmutatas?

En csak a "helyes" utat akarom követni. Tudniillik azt, amihez nem kell leanyázni a tanart, hogy jo fejnek tunjél, vagy nem kell inni meg orultségeket csinalni. En ezzel az ivosdival meg onkelletessel nem birok azonosulni. En meg mindig erzem a kisgyereket magamban, meg mindig nem erzem felnottnek magam.

Rendszeresen megtetszenek nagyon szep lanyok, es rendszeresen elofordul, hogy az ismeretsegi korombol „nyulja le” valaki mas. S ez duhit, de nagyon. Nem birok ezzel mit kezdeni. Nem vagyok "versenykepes" (ertsd: nem vagyok vonzo. Tul kicsi es sovany vagyok, az eszemmel meg nem birok nagyon csajozni). Es mindig mas kapja meg azt a lanyt, akit en szeretnek. En meg senkinek nem jovok be. Es a lanynak meg goze nincs, hogy szeretem. Es gyulolom, hogy a kozepsuliban, ahol mindenki kibeszel mindenkit, fogadok, hogy a vak is latja rajtam, hogy egy kis okoska vagyok, akinek meg sosem volt csaja. Nevetsegesnek tunok, meg a magam szemeben is. Fogalmam sincs a divatrol, a lazulasrol, a partizasrol meg semmi ilyen menő sz*rsagrol. Nincs a veremben. Kimaradt. Es ezt mindenki tudja rolam, es vilagosan latszik rajtam. Minden sportban tok bena vagyok es allandoan kirohogtetem magam. Es ez nagyon megalazo.

Van egy lany, aki mindig is tetszett nekem. Meg amikor talalkoztunk, en lattam meg es beszeltem vele eloszor, de termeszetesen egy kedves osztalytarsam vitte el. Aztan abban a szerencses helyzetben voltam, hogy allandoan nezhettem, hogy hogyan nyaljak-faljak egymast, meg hogyan hulyulnek.

Most meg rosszabb a helyzet. A csajt azota megutsltam, mert teljesen megvaltozott: egy kis kepmutato lett, aki mindenkinek teszi a fejet. Azt hiszi magarol, hogy valami artatlan tunderke, teljesen ugy viselkedik, meg irja ki allandoan a facebookra a hulye idezeteket a szeretetrol meg arrol, hogy harcolni kell a szerelmunkert. Hat o aztan biztos k*rvara tudja, hogy milyen harcolni valakiert! O, aki mindenkit megkap, akit csak akar, mert barkit el tud bajolni. Nem en vagyok az egyetlen, akit depresszioba vitt. De azert teszi a fejet mindenkinek.

A lenyeg az, hogy megelegeltem ezt az egeszet. Nagyon. Elegem lett abbol, hogy irja ki a kepmutato idezeteit facebookra meg az eskuvoi terveit a nyalas baratjaval, es persze a teljes rjongoi tabora "lajkol" minden baromsagot, amit kiir. Felvettem egy kamu MSN-cimen, es elmondtam neki ezt-azt. Persze beragott, de nem tudja, hogy en voltam.

Az erdekes az, hogy semmi lelkiismeret-furdalast nem erzek. Tudom, hogy rohadek vagyok, de legszivesebben jol megvernem a kerdeses csajt.

Attol felek, hogy ez az indulat elobb-utobb valami orultsegre fog vinni. Nem birom, hogy allandoan latnom kell ezt, meg azt, hogy mindenkinek milyen fasza az elet. Ugy erzem, hogy az elet kib*szott velem, es nagyon szeretnem ezt visszaadni annak, aki szerintem megerdemli.

Igazsagot akarok, hogy a fiuk normalisak legyenek, a lanyok meg olyanok, mint a regi idokben: aranyosak, szelidek, akiknek erdemes udvarolni, nem pedig ilyen mocskosszajuak meg kis p*csak. Fuj.

2010. szept. 8. 14:31
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
53%

Ezt mind szép és jó.

Akkor most mit vársz?

Hogy igazat adunk neked itt az internet névtelen közösségében, és elismerjük, hogy a társadalom azon kevesei közé tartozol akik normálisan gondolkodnak?

Hm, legyen.

Ami szerencsére igaz: valóban értelmesebb vagy mint a körülötted lévők nagy része, te így próbálsz kitörni, csak még nem sikerül.

Ami sajnos igaz: az érzelmi intelligenciád még elképesztően fejletlen, de ez nem baj. Ezért gondolsz úgy ezekről az emberekről ahogy.

De itt a gondolat: nagy igazság, hogy az ostoba emberek tudják igazán élvezni az életet. te viszont nem lennél boldog egyetlen ilyen "csajjal" sem. Ugyan kérlek, mit várhatnál tőlük...

Megint másik kérdés, hogy tényleg ennyire könnyűvérűek a hölgyemények, vagy csak neked tűnik úgy. A közvetlenséget, és a k**válkodást elég könnyű összetéveszteni.

De feltételezzük hogy igazad van:

az élet kiba***ott veled, akik körbe vesznek rib***ok és hímri****ók, és te vagy aki ezt tisztán látja és felfogja.

Oké, igazad van és ezzel mire mész, kinek mondod el, kit érdekel., tudod mi jár annak akinek igaza van? A szája.

Úgyhogy amit érzel és gondolsz ezek az emberek iránt, lényegében jogos. Mindenki ezt tenné, sőt nem is tudod milyen sokan teszik is. Ez nem szemétládaság, így próbálod meg mindezt feldolgozni. Nem tudom hány éves vagy, de talán nem is fontos.

Olyan közeget kell találnod, ahol elfogadják azt aki vagy. Történjen ez akár úgy, hogy hasonló emberek társaságát keresed. Szélsőséges módszer, de működő képes:

Tudod miért ilyen népszerüen az MMORPG-k?

Mert rengetegen akik hozzád hasonlók, ott, arctalanul sokkal könnyebben tudnak feloldódni. Neked is ajánlom ezt, ha szereted az ilyen játékokat. Ott csak az eszed, a kreativitásod és a beszédkészséged kell használni.

A tested nem számít. kiváló lépés kezdésnek, csak ne ragadj bele.

Az egy dolog, hogy valahol mélyen tudod, te is bőven megérdemled mindazt amit mások kapnak, sőt, talán többet is, mert te őszinte és hűséges lennél. De ezt most felejtsd el, azért mert nem fog segíteni hogy bármerre is haladj. Ez csak egy ördögi kör.

Mindamellett ne akarj azokhoz hasonlóvá válni, akiket irigyelsz, akik, szépek, közvetlenek, viccesek, macsók. Ez nem fog menni, még, csak nevetségessé válasz, mások, de legfőképpen magad elött. és visszazuhansz oda, hogy:

"erre se vagyok képes" Bármire képes vagy, intelligenciát kaptál külső helyett, és hosszú távon, te jártál jobban.

Ebben sose legyen kétséged!

Kicsiben haladj, gondold ki, mi az amiben magad miatt szeretnél jobb lenni, és nem azért hogy mások jobbnak lássanak.

Akármiben is, de gyűjts önbizalmat, hogy igenis el tudod érni azt a célt, amit kitűztél.

Tudod miért utálnak a mások? biztos tudod a választ: mert te is utálod önmagad, hogy kicsi sovány és szerencsétlen vagy.

Egyetlen módja, hogy ez megváltozzon, hogyha önmagad megtanulod szeretni, no persze ez nem fog menni egykönnyen.

De ez a kulcs, ezt tartsd észben.

Ha az emberek azt látják, jól érzed magad a bőrödben

(és e miatt kedves, vidám, akár még vicces is vagy) ők is máshogy fognak hozzád viszonyulni.

De ez sokkal komolyabb folyamat mint hogy így levélcetliken bárki is leírja. Komolyan mondom, hogyha nem tudsz saját erődből kimászni a kútból kérj segítséget.

Persze, gáz módon hangzik, hogy "dili-doki-hoz járok", de olyan utakat tud mutatni magadhoz, amiket te évek alatt találnál meg.

Az élet egy ribanc, és sose azt kapjuk amit megérdemlünk, hanem amit kiharcolunk.

De egy biztos, mindenki kap legalább annyi plusszt, mint ahány mínuszt. Ez alól te se vagy kivétel.

Egy kiváló személyiség magvai vannak benned, és ezeket nem azért mondom hogy most jobban érezd magad.

Nem érdekem. Őszintén. Tanuld meg szeretni magad, vagy kérj segítséget, komolyan.

És pár év, vagy még annyi se, és jobban, jobb véleménnyel leszel magadról és a világról.

Sok sikert hozzá!

2010. szept. 8. 15:27
 12/36 A kérdező kommentje:

"ne légy pesszimista, előtted az élet, és ennyire nem élvezed a gyerekkorod?:D változtass! hidd el! hogy az a csaj akinek bejösz, azért nem kell vért izzadni, és nem feltétlenül gimnáziumban kell megtalálni!"

Hidd el, en megprobaltam pozitivan hozzaallni, meg valtozni, de nem megyek vele semmire. Tenyleg nincs mar hitem az egeszben. Es most mar, ha megtetszik egy csaj, meg se probalok odamenni. Mi a fenet csinaljak egyaltalan? Fogalmam sincs, meg ha jofej vagyok se erek vele sokat, hiszen a kulsomet nem birom letagadni. Es valoszinuleg ott is hagyna, ha kiderulne, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok. Semmi ertelme. Elegszer csinaltam mar hulyet magambol.

Komolyan, hidd el, en probalkoztam, de en ugy hiszem, hogy engem egyszeruen az isten se erre teremtett. Hianyzik belolem valami es kulonben is annyi utalat meg elegedetlenseg van bennem, hogy ha szemmel olni lehetne, en tenyleg tomeggyilkos lennek. Nekem mar egyedul az jelent valamit, amit most is csinaltam: a szarkavaras, vagyis hogy megkeseritsem masnak a tokeletes kis eletet.

Egyebkent mar nem vagyok gyerek.

2010. szept. 8. 15:28
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastam el a kommented,mert irdatlan hosszú.Tehát miért vagy ilyen szemétláda?A válasz: csak
2010. szept. 8. 15:38
 14/36 Cr.7 ***** válasza:
35%
hmm.. De a WOW az megy mi?^^ Nem sül ki a retinád a gép előtt?:) Meddig írtad ezt a szart?:)ahelyett hogy inkább mennél és próbálnál szerencsét valahol máshol...pl a lányoknál:) Hisztizel mert lecsaptak egy lányt a kezedről...??? Jajj meg hogy először te beszéltél vele:D:D Hát ez már nem az óvoda hogy amelyik székre ülsz az lesz a tiéd... Itt már vannak vetélytársak is. És most meg ezért gyűlölöd, sőőt irigykedsz hogy a csaj mással érzi jól magát.. Miért nem léptél? Miért nem jeleztél számára hogy tetszik neked? Először keresd a hibát magadban... ha megtaláltad akkor kritizálj másokat... Mr Wow remélem felnyitottam a szemed... ÉS KERESS EGY MÁSIK CSAJT MERT AZTHISZEM EMEZT BESZOPTAD:) NA BYE
2010. szept. 8. 15:45
 15/36 anonim ***** válasza:
52%
"akiknek erdemes udvarolni, nem pedig ilyen mocskosszajuak meg kis p*csak." ahhoz képest hogy nem olvastam el, volt ott jónéhány csillagocska, és még mások a mocskosszajuak... és igen, te vagy a tökéletes akivel "az elet kib*szott" minden ok nélkül... és ahelyett hogy tennél valamit hogy jobb életed legyen, inkább itt nyavalyogsz meg panaszkodsz, és az életet hibáztatod.
2010. szept. 8. 17:34
 16/36 anonim ***** válasza:
72%

Kezdeném azzal, hogy nem vagy szemétláda. Nem vagy az, de amit tettél(vagy tennél) az egyszerűen nem hozzád való. Ilyet csak az általad leírt tucatsenkik csinálnak. Te ne csináld.

Körülbelül egykorúak lehetünk, (a leírásod alapján pedig) gondolkodásban és testi adottságokban is hasonlóak vagyunk. Engem is foglalkoztatnak ezek a kérdések ... már elég régóta. Kb. 3 éve rájöttem, hogy nem bennem van a hiba, de valamennyit változtatnom kell magamom. Kicsivel később egy szerencsés véletlennek köszönhetően(környezetváltás) mindent újrakezdhettem. Elfogadtam önmagam, fejlesztettem a személyiségem és sportolni kezdtem (többek között).

Ma azt hiszem, elmondhatom magamról, hogy egyéniség vagyok. Ebben elég sok munkám volt, de megérte.

Kb. fél éve kicsit csodálkozva fedeztem fel, hogy a tucatsenkik közül többen is mintha kicsit irigyek lennének rám valamiért. Rájöttem miért: Szép lassan a saját terepükön "győzöm le őket" (pl: ha akarom lenyúlom a ribanc barátnőcskéiket), de mindeközben korábbi jó tulajdonságaimat sem hanyagoltam (a tanulás nem jelent számomra gondot).

Azt hiszem ez az igazi revans. De nem a visszavágás a lényeg, még akkor sem, ha a kimaradt gyermekkorodat akarnád megbosszulni. Érezd jól magad a bőrödben és légy Valaki(Egyéniség)!

Miért? - A világot az Egyéniségek irányítják, a legboldogabb emberek Egyéniségek. (Mark Zuckerberg neve ismerős? ... 16 éves korában ő is "csak egy kocka" volt) Lehet, hogy van egy csomó gazdag és hülye "celeb", akikről azt hisszük, hogy "húúde jó nekik", de a valóság nem ez. Ők csak bábok, felettük is mindig áll valaki.

VÉGSZÓ

Sok sikert!

2010. szept. 8. 18:00
 17/36 A kérdező kommentje:

"Miért nem léptél? Miért nem jeleztél számára hogy tetszik neked? Először keresd a hibát magadban... ha megtaláltad akkor kritizálj másokat... Mr Wow remélem felnyitottam a szemed... "

Leptem, es jeleztem neki. Kerestem a hibat magamban (es keresem folyamatosanu), ha elolvasnad a kerdest, ez nyilvanvalova valna szamodra.

Mr. Kotekedo, koszonom tartalmas valaszod. A WoW-val nem tudom, mit akarsz (de komolyan), eletemben nem jatszottam meg vele, valoszinuleg te sokkal tobbet tudsz rola, mint en. Ha mar nagyon vicces kedvedben vagy, akkor miert nem mondjuk a Kocka nevet hasznaltad? Na mindegy. Most, hogy voltal olyan kedves, felruhazni egy nevvel, en is megteszem. Na szal Mr. Kotekedo, a problemam epp az, hogy en nem erze magam "vetelytarsnak". Erted? Ha nem, olvasd el meg egyszer. Semmi bajom a versenyzessel, ha azt latom, hogy vannak olyan jok az eselyeim, mint a masiknak, vagyis van ertelme a megmerettetesnek. De nem szivesen versenyzik az, aki eddig csak vesztett. Gondolom ezt neked nehezedre esik felfogni. Ha olyannak szulettem volna, en is konnyen osztanam az okossagot...

Na a karomkodasrol meg annyit: valoban csunya dolog, nezd el nekem, hogy en inkabb itt teszem, mint a valo eletben. Mindossze annyi oka van, hogy valoban tele van a hocipom. Neha egyebkent jobban kifejezi a helyzetet. Probald ki, ezzel kiengeded a gozt, es akkor nem kell forumokon masokat oltogatva kielned a duhodet. Egyebkent ettol fuggetlenul azt hiszem, hogy amit irtam, az igaz.

Koszonom, Mr Kotekedo, sajnos azt kell mondanom, hogy nem sikerult felnyitnod a szemem. Viszont adtal helyette egy jo kepet magadrol, ugyhogy nincs okom a panaszra:D

2010. szept. 8. 18:05
 18/36 A kérdező kommentje:

Ezt nevezem, szep sikertortenet:D Gratulalok

"Érezd jól magad a bőrödben és légy Valaki(Egyéniség)!"

Rendben, de hogyan csinaljam, ha semmi hasznat nem latom az eletemnek? Egy masik dolog, csak nem akartam belevenni, mert igy is eleg hosszu lett, hogy tulajdonkeppen azt sem tudom, ki vagyok. Ertsd: valahanyszor bekerulok egy tarsasagba, egy adott embert mindig teljesen leutanzok vagy egy korabbi "utanzat" szerepet veszem fel. Fontos, hogy ezt nem tudatosan csinalom, tehat nem ezt tennem, ha valaszthatnek, es nem tudom pontosan, miert van. Valamikor volt valodi egyenisegem, amikor meg nem utanoztam senkit, de az tenyleg gyerekkoromban volt. Ahogy idosebb lettem, egyre inkabb azt vettem eszre, hogy tolem nagyon tavol allo dolgokat teszek.

Az amugy igaz, hogy ez (marmint ez a bajkeveres) nem az en szintem, de oszinten szolva mar ez se nagyon erdekel. Amikor meg amolyan "jokisfiu" voltam, a kornyezetem igazabol azt se honoralta, s azzal se tudtam magamhoz csabitani egy lanyt sem. A csajok is kozonsegesek, hat en is akkent fogom kezelni oket. A kivetelekrol meg annyit, -mert vannak!-, hogy az olyan csaj, aki normalis meg szep is, na az az, amelyiknel meg aztan vegkepp nincs eselyem. Azoknak meg 23- eves pasijaik vannak, ok mar eleg ertelmesek ahhoz, hogy a normalisat, az erettet keressek, persze egyben olyat is, aki kulsore is megfelel nekik, es ezt abban a korosztalyban keresik es talaljak meg.

2010. szept. 8. 18:17
 19/36 Cr.7 ***** válasza:

Kezdjük az elején! Mivel jelezted hogy érdeklődsz iránta? Ha jelezted és nem jelzett vissza, miért nem kerestél mást? ? Ha küzdessz valakiért akkor mindent megteszel (persze normális keretek közt) hogy a tiéd legyen.. NEM ADOD FEL!!!! A WoW annyit tartalmaz hogy otthon ülsz és nem teszel semmit az érdekében h változzanak a dolgok... Itt hisztizel, mint egy gyerek. "Keresed a hibát"... ha magadban nem tudsz rendet rakni ne akarj párkapcsolatot...

A másik meg szerintem TE nagyon is jól tudod a "hibájaid" csak nem mered felvállalni annyira hogy próbálkozz másoknál... És ezzel leplezed a félelmed. Ha nem mered vállalni maagad akkor egy senki maradsz. A 3. dolog. Nem érzed magad vetélytársnak:) Hát keress egy olyan közeget ahol az lehetsz... Ha vesztesnek érzed magad akkor miért nem az a célod hogy jobb legyél? Gondolom a fociról nem tudsz semmit... Rooney... nézd meg őt... Ronda egy ember...De elért valamit az életében.. 4. Vicces kedvemben vagyok...:) Igen abban, mert nincs miért szomorkodnom. Ismerem a hibáim és szembe merek nézni velük.... ja és kapsz egy másik nevet:) Mr.emocionálisan irreverzibilis lény:)

2010. szept. 8. 21:22
 20/36 A kérdező kommentje:

"Kezdjük az elején! Mivel jelezted hogy érdeklődsz iránta? Ha jelezted és nem jelzett vissza, miért nem kerestél mást? ? Ha küzdessz valakiért akkor mindent megteszel (persze normális keretek közt) hogy a tiéd legyen.. NEM ADOD FEL!!!!"

En ezt ertem, (az alapfeltevest), de a gyakorlatban nem ertek vele egyet.

Meghozza azert nem, mert van olyan, akinek erdemes kuzdenie: az olyan ember, akinek van lovese a dolgokrol, es van eselye a csajnal.

Na de gondolkodj mar el rajta: ha valaki tok ronda, akkor minek kuzdjon? Komolyan. Itt most nem egy vizsgarol van szo, ahol csak a tanulas szamit. Nem. Van olyan, aki annyira bena, hogy egyszeruen kirohogteti magat. Most az ilyennek minek kelljen kuzdeni? Velemenyem szerint csak rosszabba teszi a helyzetet, mert ez mar nem kuzdes, hanem inkabb amolyan gorcsos gyozni akaras tudas nelkul.

Remelem erted a kulonbseget.

Ket dolog zavar engem: az egyik, hogy nem mutatnak felem erdeklodest a lanyok. Igazad van abban, hogy biznom kellene magadban, de lasd, az onbizalomhianyom megis nagyreszt ebbol a problemabol ered, vagyis az ordogi kort nem en kezdtem el. Nem magatol alakult ki az onbizalomhiany. Erre a csajra visszaterve: en mar reg letettem rola, csakis a viselkedese miatt utalom.

Ezzel ra is terek a masik dologra, ami osszefugg az elsovel: ruhellem a mai csajok nagyreszenek a viselkedeset. Kell ezt meg tovabb fejtegetnem? Leirtam szerintem elegszer.

"Itt hisztizel, mint egy gyerek. "Keresed a hibát"... ha magadban nem tudsz rendet rakni ne akarj párkapcsolatot...

"

Nekem ugy tunik, hogy midenaron ossze akarsz szedni minden dolgot, amivel ellenem tamadhastz. Miert mondom ezt? Mert itt magad ellen ervelsz: elobb ezt irod: "Először keresd a hibát magadban... ha megtaláltad akkor kritizálj másokat... ", most meg ezt: ""Keresed a hibát"... ha magadban nem tudsz rendet rakni ne akarj párkapcsolatot... " Dontsd mar el, mit tartasz jonak!

De hogy valami ertelme is legyen: szerintem nem baj, ha az ember megtalalja a hibait egy parkapcsolat szempontjabol, mert azaltal, hogy jobban ismered magad, masokon is konnyebben fogsz kiigazodni.

"Nem érzed magad vetélytársnak:) Hát keress egy olyan közeget ahol az lehetsz... "

Ezt most nem ertem. Mire gondolsz? Menjek vissza altalanos iskolaba, vagy mi? Ezutan meg a sportokkal jossz: mi koze annak a csajozashoz? Eddig arrol beszeltunk.

"Gondolom a fociról nem tudsz semmit... "

Hu, na erre az egyre most kivetelesen rahibaztal. Ugy leszarom ugyanis az egesz jatekot, ahogy van. Tudom, hogy az olvasassal hadilabon allsz, de itt elolvashatod a nezeteimet a focirol, mar ha nem sul ki a retinad: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__10..

4. valaszado vagyok.

"ja és kapsz egy másik nevet:) Mr.emocionálisan irreverzibilis lény:)"

Hm, ez mar azert sokkal jobban tetszik. Sokat gondolkodtal amugy, mire egy ilyen bonyolult szot talaltal? Mert meggyozodesem, hogy nem tudod, mit jelent az "irreverzibilis" szo. Vagyis hat kenytelen vagyok ezt hinni, mert az, hogy "emocionálisan irreverzibilis" amennyire en tudom, teljesen ertelmetlen. De azert mert ilyen jo fej voltal, en is adok neked egy egeszen uj nevet: Mr. Termusz Specifikuszok Talentuma. (Szakkifejezest jelent nemi fantaziaval.. nehogy aztan elkezdj hoborogni, hogy semmi ertelme...) .

2010. szept. 8. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!