Négernek érzem magam, szerintetek minden okés velem?
Figyelt kérdés
23 éves fehér férfi vagyok van munkahelyem barátnőm, lakásom és autóm is. Minden rendben is van, csak négernek érzem magam. Néger zenéket hallgatok nagyon sokat érdeklődök a voodoo vallás iránt. Ősi afrikai nyelveket is elkezdtem tanulni, amikor egyedül vagyok itthon. Ezek a dolgok mitől lehetnek? Előre is köszönöm a válaszokat2022. jan. 6. 10:55
11/17 anonim válasza:
#5 vagyok.
Légy szíves áruld már el, mi volt a hozzászólásomban rasszista?
12/17 A kérdező kommentje:
Csak akkor lehetnék néger, hogy gyapotot szedek? Nem rasszista szerinted? Mert már ezt mondani egy csapat feketének kiváncsí lennék mit tennének vagy hogyan fogadnák...
2022. jan. 6. 16:11
13/17 anonim válasza:
Nyakatekert érvelés.....
Különben ha megnézzük a Te kérdésedet, abba is bele lehet magyarázni.
"23 éves fehér(már itt kezdődik) ....
aztán: van munkahelyem, barátnőm, lakásom, autóm.
Minden rendben CSAK négernek érzem magam.
Vagyis utalsz arra, mintha a felsoroltak, nem egyeznének egy négerrel szembeni elvárásoknak .
Szóval így is meg lehetne közelíteni, de hagyjuk, nekem nem volt ilyen szándékom. ;)
14/17 anonim válasza:
Az ismeretlen misztériuma vonz. Attól még nem váltál azzá, aminérdekel.
Hagyjátok már ezt az lmbtq című idiotizmust.
15/17 A kérdező kommentje:
Milyen LMBTQ? Miről beszélsz jó ember?:D
2022. jan. 7. 09:03
16/17 Senior Séf válasza:
És legalább a farkad is akkora, mint a négereké?
17/17 anonim válasza:
Én hasonlóan érzek gyerekkorom óta az indiánokkal kapcsolatban (azóta sok sok év, sőt évtized is eltelt, de ez nem változott) már gyerekkorban sem szőke- fehér kékszeműnek éreztem magam- amilyen vagyok- hanem.. kb ahogy ők kinéznek. Bármit látok róluk, kép, történet, hír, mintha az "én népem"ről lenne szó, fáj is az amit tettek vele. A legszebbnek látom azt a tájat, az állatokat ismerősnek, otthonosnak, a zenéjük is megérint. Ez van.. Nem tudom miért. Persze ezzel te nem leszel közelebb a sajátod megértéséhez, max tudod h van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!