Négernek érzem magam, szerintetek minden okés velem?
Annak érzed magad aminek akarod. 😁
Azt csináld amit szeretsz.
Innentől lényegtelen a többi.
Szerintem fura, de ha ez a te világod akkor toljad az afrikai dolgokat.
Barna a bőröd?
Göndör gyapjas a hajad?
Vakítóak és egészségesek a fogaid?
Gyapotszedésből élsz?
Esetleg Kunta-Kinte a neved?
Mert ha nem, akkor elmondhatod, hogy antropoógiai értelemben nem vagy néger, csupán lélekben.
Az viszont nem látszik :)
Lehet, hogy előző életedben néger voltál. Már ha van reinkarnáció, és hiszel ilyesmikben.
De amúgy egyáltalán nem ritka, hogy valakit valami nem ismert okból ösztönösen vonz egy kultúra. Engem például a kelta kultúra, amióta az eszemet tudom (mondjuk attól még nem érzem magam skótnak vagy írnek), a férjemet pedig a japán. Nincs ebben semmi rossz.
Én átfogalmaznám egy picit, remélem nem tévedek ha azt gondolom, hogy te biológiai vagy antropológiai szempontból bár nem vagy néger, kultúrális szempontból az ő kultúrájukkal vagy harmóniában, az ő kultúrájukat érzed magadénak.
Szerintem ez teljesen normális dolog. Sőt hasonló történik kicsiben, amikor egy filmet megnézünk, ami tetszik nekünk, és képesek vagyunk azonosulni a szereplőkkel akkor is, ha a bőrszínünk még csak nem is hasonlít.
Jártál már valamikor afrikai országban? Lehet sokat adna neked, ha egyszer az afrikai kontinenst választanátok nyaralásra. Persze ha anyagilag erre van módotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!