Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Velem is előfordulnak ilyenek, de nem olyan ciki mint ahogy gondolod. Nagyon megalázó szerencsétlenség ért engem is, nevettek is rajtam, de egy idő rájöttem hogy ez az aktuális vicces, és a 99%-t az ilyen eseteknek elfelejtik, szóval nem érdemes ráparázni. Az 1% pedig olyan, hogy egy idő után te is nevetsz rajta.
Sok mindenki mással is történnek ilyenek, csak ugye mindenkinek a saját nyomora a legrosszabb.
Az hogy a sört véletlenül elborítod, annak lehet az az oka, hogy elbambulsz, és a saját kis világodban "létezel". Esetleg nem tudsz egyszerre sok dologra figyelni, pl. sztorit mesélni és felállni egyszerre. Ha jobban odafigyelsz szerintem el meg tud oldódni.
Azzal hogy behánysz a buszon nem lehet mit kezdeni. Mi sosem nevettük ki azt aki nem bírta az osztálykirándulásokat. Szerintem emiatt ne szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!