Milyen szerepet töltessz be az osztályodban?
Figyelt kérdés
Nagymenő, humorista, csendes, okos, stb. vagy?2010. szept. 7. 20:58
42/53 anonim válasza:
Sokat pofázós (XD) 09-07 21:04 15/F
43/53 anonim válasza:
Csendes, visszahúzódó, 'csak-akkor-szólok-ha-kérdeznek' típus. A többiek által strébernek titulált személy, pedig alig tanulok, egyszerűen csak odafigyelek órán, és megmarad aminek meg kell. A házit rólam írják, a legtöbbjüket nem igazán bírom, persze vannak jófejek, de ők sem egy 'némát' akarnak barátnak.Amúgy sem hiszem, hogy jóban lennénk, mert nem egészen tud az érdekelni, hogy x-nek ki írt facebook-on, y-on már megint milyen ruha van, vagy hogy annak a kis r.bancnak már , megint másik pasija van.Nagyjából ennyi :)
44/53 anonim válasza:
Nagymenő, humorista, okos. Az egyéniségek nem korlátozódnak be egyfajta típusra.
45/53 anonim válasza:
Szünteben nem tudok egy helyben maradni, muszálymozdulnom valamerre :D
Én vagyok a 'stréber' de csak angolon meg bioszon.
46/53 anonim válasza:
Szerintem nem vagy stréber, mert:
1-nem vagy tisztában a jelentésével.
2-a muszáj még mindig j-vel írandó.
48/53 anonim válasza:
O9-12 22-29, Mintha éngem jellemeztél volna... :) Csak én jobban kijövök azokkal az emberekkel, akik nem az osztálytársaim... Mellettük mindég feszengek... De nem is az a próbléma, hanem hogy páran kijátszák az érzékenységem, és elkezdenek cikizni, és élvezik, ha elvörösödök... De vannak jófejek...Emígy meg elég nyugis vagyok, de ha sikerül ellazulnim, akkor énis be tudok köpni hülyeségeket... :DD
49/53 anonim válasza:
Az a 'hülye csaj', akivel alpból nem beszélünk, de ha gáz van, vagy házi kell, akkor rohannk hozzá. Kb. ez vagyok én.
50/53 A kérdező kommentje:
22:52 Az milyen?
2011. jan. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!