Milyen szerepet töltessz be az osztályodban?
hát... a menő humoristák közé tartozom :) nem nagyképűségből mondtam. Elsőbe (középsuli) nagyon béna srác voltam de elkezdtem az egokkal teli emberekkel barátkozni és végre ki tudom hozni magamból azt amilyen vagyok:)
18/F
én vagyok az osztály szószólója :D a fontos feladatokat általában rám bízzák, mert én megcsinálom normálisan, ha beszélni kell, én beszélek, de nem kifejezetten a stréberségre kell gondolni.
17L
Humorista,poénkodos,és ehhez hasonló:Dminden hülyeségen vigyorgok,röhögök:De engem így szeretnek^^:):D
F/17
Amikor suliba jártam én voltam az,aki elvette mások uzsiját üdítőjét,bunyóztam a tanárok felcukkolásában is főkolompos voltam és elég könnyen a magam oldalára állítottam azt akit akartam.A férfi tanárok többségével viszont nagyon jól kijöttem.
A legszigorúbbal sokszor találkoztam esténként,amikor be volt állítva,uh egész jó haverok lettünk,és az én feladatom volt órán szóval tartani,meg sztorizgatni vele,hogy menjen az idő.
Jo fej, vicces. :D
Marmint, szerintem... :))
14/L
Én az a csendes őrült típus vok :P Alapból csendes vok csak néha nyögök be vmit de akkor röhög az egész osztály (mármint nem rajtam, hanem mert vicceset mondok). Am meg elég öntörvényű vok meg néha mások szerint fura dolgokat csinálok aztán emiatt azt hiszik kicsit kattant vok :D De nem baj, a beképzelt f@szfejek legalább nem kötnek belém mert kicsit tartanak tőlem, de azért vannak haverjaim is. Nem sok mert nem vok haverkodós típus, de az a kevés az igazi barát és 100%-ig megbízhatok bennük
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!