Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Suli előtti aggódalmam van,...

Suli előtti aggódalmam van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, de leakartam fogyni a nyáron, mert kicsit túl husis vagyok, de nem jött össze. Bár tudom,hogy nem az osztályom dolga, de mégis aggódom, hogy nem fogytam le és jajj...annyira félek az iskolakezdéstől. Nálunk még nem kezdődött, csak jövőhéten fog.

Mit tegyek? 15/L

2010. szept. 7. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:

pont így vagyok ezzel én is.az volt a nagy tervem a nyárra,hogy na.most aztán megváltozok!:D elhatároztam,hogy ha majd megkezdődik a suli,mindenkit le fogok nyűgözni,hogy kinézetre,és belsőre is megváltoztam.elhatároztam,hogy mindekivel kedvesebb leszek és nem fogok annyit hisztizni mint eddig.valamint azt is elhatároztam,hogy leadok egy kicsit a comcomból,mert elég vastag..mégse sikerült...:(.ellustultam az időt...kinézetre max annyit változtam,hogy levágattam a hajamat.a kedvességet pedig majd még meglátjuk.amúgy nem kell izgulnod emiatt,ha az osztálytársaid szeretnek,megértik,vagyis ők attól még szeretnifognak :D legalább nem vagy egy stickman,mint a legtöbb mai "vagány lány".

egyébként nekem is jövőhéten kezdődik a suli :D erdélyből vagyok.

13/L

2010. szept. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!