Mik az önbizalom növelésének konkrét módszerei?
Nos, az én esetemben inkább szerzés kellene, nem növelés. 20 éves vagyok, ha ez bármit segít. Lényeg, hogy sosem volt önbizalmam életem során, mindig visszahúzódó voltam, meg sorolhatnám, most nem ez a lényeg.
Itt olvasom már órák óta ezt és hasonló témákat és mindenhol a sikert írják. Na már most, én egész egyszerűen képtelen vagyok örülni a sikernek, bármit is csinálok, nem lelek benne örömet. Tudom magamról hogy depressziós vagyok, már évek óta kezeltetem magam, de az antidepresszáns sem segít.
Vannak hobbijaim, le tudom magam foglalni, ám néha annyira elkap egy érzés, hogy egész egyszerűen képtelen vagyok bármire. Munkám nincs szeptember óta keresek, de nem jártam sikerrel. Nem igazán kommunikálok emberekkel, akikkel néha igen, azokkal sem sűrűn, mert túl negatív és panaszkodó vagyok, arra meg senki sem kíváncsi.
Ha lenne önbizalmam, akkor talán nem lennék ilyen, nem tudom... Nagyon kétségbe vagyok már esve.
pénz, küzdősport, MILF,
És viselj inget, zakót, szövet kabátot, szóval elegánsan öltözz!
"túl negatív és panaszkodó vagyok, arra meg senki sem kíváncsi.
Ha lenne önbizalmam, akkor talán nem lennék ilyen, nem tudom..."
Szerintem próbálj ki valamit: ne panaszkodj.
Hallgass meg másokat, ne csak magaddal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!