Szerintetek vannak belső értékeim?
Szerintem nem vagyok szerethető. Nem vagyok kedves, megértő.Nincsenek belső értékeim. Egoista vagyok, hiú és gőgös. De beszélgetés közben több ismerősöm ,amikor szóba jött a barátnős téma, teljesen komolyan megkérdezte, hogy volt e már barátnőm, vagy hogy van e. Ilyenkor mindig nevetnem kell, hogy nekem hogy az istenbe lenne barátnőm. De amikor megkérdeztem őket, hogy kinézik belőlem, azt mondták, hogy igen. Szerintetek megéri próbálkoznom a nőstényeknél? Vagy minden veszve van? Vannak bennem tulajdonságok, amik alapján értékes lehetek valakinek? Vagy nincsenek?
16/f
Az alázat segít jobb emberré válni, sikeresebb emberré.
Neked is lehetnek értékeid. De kit érdekel egy kocsinál a különleges festés és a kerámia féktárcsák ha a motor tropa? Senkit, ahogy egy embernél se érdekel senkit a belső értéke ha amúgy egy s.gfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!