Hogyan lehetnék egyedi?
sziasztok. 14/L éves lány vagyok. szeretnék egyéni lenni hogy ne csak egy lány legyek a sok közül. legyen kisugárzásom és megragadjam az embereket.(tudom mindenki erre vágyik szóval ez már nem egyéni :D) alapból elég önbizalom hiányos vagyok.nehezen nyilok meg uj emberek elött kell egy kis idö mire megnyilok. eléggé titokzatos vagyok hiszen mikor emgismer valaki elöször egy zárkozottabb, csöndes lányt látt. pedig mosolygos jó kedvü és akiket elég jól ismerek beszédes(pl: az osztályba én vagyok a legnagyobb száju:) és általábba szeret is mindenki) csak nehéz ezt elérni mert ahogy mondom idö kell mire ezt megtudjam mutatni. szeretnék nyitottabb és egyénibb is lenni.hiszen kezdek rájönni hogy azért nincs okszor kedvem semmihez mert soha életembe nem azt csináltam amit én szerettem volna hanem mindig amit a mások. határozotabb is szeretnék lenni!! de ezzen elgondolkodva ha más akkarok lenni akkor más lennék és nem én.... az az egyéni bennem hogy kicsit csöndes de idö múltán beszédes stb..csajszi vagyok..nem? vagy hogy van ez? és mivel növeljem az önbizalmamat? és hozzá kell tennem van/volt étkezési problémáim.
elöre is köszönöm:)
a sport az növelhetii az önbizalmat
amúgy, miben vagy jó?
sportra gondolsz?
nem is tudom igazán mibe vagyok jó sok mindent szeretnék kiprobálni de eddignem volt nagyon lehetöségem sajnos. talán teniszbe jó lennék (de nem olcsó sport:D)
szeretek futni,uszni.
szivesen ejtöernyöznék vagy valami extrém dolgott szivesen kiprobálnék.
ha pedig nem sportra gondolsz: van némi rajztehetségem ..és nyelv érzékem...
amugy az utobbi hónapokba siekrült 10 kilot fogynom.
ja, azt, h miben vagy jó, azt nem a sportra értettem, hanem úgy általában.
a sportról hallottam, h erősíti az önbizalmat
miket szoktál rajzolni?
meg ha gyakorolni szeretnél nyelveket, akkor levelezhetnél külföldiekkel, lehet az is fejlesztené az önbizalmadat
mikor-mit amilyen kedvem van...de járok rajzkörre is...
van pár külföldi ismerösöm (csere diák kapcsoalt)
köszi hogy ismét válaszoltál:)
blogba nem szoktad feltenni amiket rajzolsz, v csinálsz?
versenyeken szoktál indulni?
oké köszi szépen:)
te irtál az elejétöl?
am jó fej vagy.hány éves vagy-fiú/lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!