Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon lehetnek egyedi...

Facebookon lehetnek egyedi beállítások?

Figyelt kérdés
Konkrétan be lehet állítani, hogy CSAK ez az ismerősöm ne lássa az üzenőfalamat, nem írhat kommentet a fényképeimhez, ne jelenjen meg a tetszik gomb a képeimnél, chatnél csak ő nem láthatja, hogy online vagyok-e?
2010. aug. 23. 12:28
 1/3 anonim válasza:

Account/Privacy Settings és itt alul középen van a Block List.

Nekem angol.

2010. aug. 23. 13:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha, azt már én is láttam, de az nem olyan, hogy ha kitiltod, akkor törlődik az ismerőseid közül? Én úgy gondoltam, hogy külön beállítani pld. az üzenőfalamnál nem csak azt, hogy láthatják az ismerősök/ismerősök ismerősei/senki, hanem beírni egy nevet és akkor az nem láthatja. Mindenesetre köszönöm a válaszodat! =)
2010. aug. 24. 11:10
 3/3 anonim válasza:

Csak az albumoknál állíthatod be, hogy ki lássa és ki nem

Album szerkesztése -> album szerkesztése ->Adatvédelem: testreszabás és ott beállíthatod hogy ki lássa és ki ne

2010. dec. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!