Szerinted helyesen gondolkozom? (lent)
Figyelt kérdés
szóval van a kisebb baráti köröm az osztályon belül (fedőnevekkel): én, alma, körte, és két fiú. a gyümölcsök lányok. szóval az van, hogy én, körte és a fiúk nagyon bírjuk egymást, ezért amikor lyukasóra van de bent kell maradni a teremben, együtt szoktunk hülyülni. de ez almának nem tetszik, mert ha a fiúkkal vagyunk, "beképzeltek" leszünk, őt meg le se sz*rjuk. (ő nem jön oda, nem mi mondjuk hogy takarodj, ha meg kéreti magát nem foglalkozunk vele.) na szóval ezért besértődött, és ezért kibékült azzal a lánnyal, hívjuk ribizlinek, aki tavaly végig a legjobb barátnőm volt de tavasztól folyamatosan sértegetett, majd összehívott egy kisebb csapatot hogy közösen oltogassanak.. ráadásul ribizlinek az utálata hozta a csapatot össze, bár alma nem utálta ribizlit, inkább csak minket (lányokat főként) szeretett.és az oké, hogy neki nincs semmi baja ribizlivel, de hogyha ribizli az ő barátnőjének adta volna ki magát, és őt bántotta volna meg annyira, a minimum hogy én nem békültem volna ki vele csak sértődöttségből.. és ezért ezt most személyes sértésnek veszem, mert azt hittem vagyunk annyira jó barátnők hogy nem puszipajtárskodik az ellenségemmel.. szerinted helyesen gondolkodom..?2010. szept. 5. 20:20
11/14 anonim válasza:
Csináljatok egy nagy tál,finom gyümölcssalátát és meg van oldva!:D
13/14 A kérdező kommentje:
áááhxDD:D jó ötlet.:D de én nem ennék abból a k*rvából.:/
2010. szept. 5. 22:10
14/14 anonim válasza:
XD Röhögj rajta, hogy ilyen h*lye és otthagyja a jó társaságot. Egyébként ha mégis evésre szánnád magad akkor széntabletta! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!