Miért tartom gyönyörűnek a vágásokat?
Figyelt kérdés
no comment...
Csak válaszolj őszintén létszi^^
2021. nov. 27. 14:24
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de én is hasonlóan érzek. Persze aztán rejtegetem ahogy tudom mert cikinek tartom.
2/5 anonim válasza:
Amikor friss, szerintem is szép. Mert gyönyörködsz a hatalmadban, hogy meg merted tenni. Miután beforrtak, én megutáltam őket. Szerintem rondák és ocsmányak.
3/5 anonim válasza:
Én már kb 2 hete abbahagytam és nem érzek késztetést arra hogy csináljam.
Nekem a hegek azért szépek mert mindegyik emlékeztet arra hogy milyen rohadékok vannak a világon és hogy én nem vagyok olyan.
Mit érzel mikor ránézel a vágásokra?
Szerintem azért tarthatod gyönyörűnek mert enyhíti a fájdalmadat.
Jegyezd azt meg hogy te egy normális ember vagy és ne engedd magad közé a neked rosszat akaró söpredéket.
Örök életeden át legyen veled a szerencse és remélem jobb lesz majd neked.
Meg azt is rémélem hogy ezt a kérdést nem lepi majd el a sok menjelpszihológushozkérjélsegítségetmertelmebetegvagy.
4/5 anonim válasza:
Én pattanásokat nyomogatni imádok és sebesre kapargatni a helyüket. Ez kicsivel rosszabb is, mert halványan mindig ott marad a helyük.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, én csak az után szeretem meg őket miután beforrtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!