Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért változik folyton a...

Miért változik folyton a kézírásom?

Figyelt kérdés

Még állandó aláírásom sincs, az emberek azt hiszik az egyiket más írta alá, a másikat meg én vagy azt is valaki más.

Akárhogyan erőltetem, mindig másmilyen a kézírásom, az előző betűformákat nem tudom utánozni, mindig egy másik (vagy hasonló) stílust alkotok ezáltal.

Mitől van ez? 20 éves vagyok.

2021. nov. 25. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem más.Most is ahogyan ezt leírtad,nekem teljesen úgy fest mint az enyém,vagy bárki másé itt az oldalon,de még az egész interneten is.
2021. nov. 25. 14:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Bekaphatod. xD
2021. nov. 25. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem - legalább is, én ezt tapasztaltam - az írás képe függ a lelkiállapottól. Amikor stresszes vagyok (pláne huzamosabb ideig), a kerek betűim egyszerűen elvesztik formájukat, szálkásabbak lesznek. Az idő múlásától is függ (életkor), mivel nyilván 10 és 20 évesen - vagy idősebben - nem azonos módon írunk. Nekem is amikor változott az írásom képe, akkor arra gondoltam, ez a korral jár, de amikor elmúlt a fejem felől egy nagyobb probléma, bizakodóbb lettem, visszatért az írás képembe a kerek betűim sora. Már arra gondoltam: erre sosem leszek képes, de ebből látszott, hogy az írás, tükrözi a lelki állapotot.
2021. nov. 25. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
3# Igen, erről olvastam, de; egymás után 3 lapot kellett aláírnom, mindezt kb 40 másodpercen belül, mégis mind a 3 írásmód különbözött egymástól. Ez a jelenség vitt rá végül, hogy kiírjam ezt a kérdést.
2021. nov. 25. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, annyira sosem egyforma senkinek. Az írás szakértők ezt mondják, hogy így is meg lehet különböztetni egy hamisítót, mert az meg szinte mindig ugyanúgy ír alá, mert betanulta. Erre egy doksi filmből emlékszem. Akinek eredeti (sajátja az aláírás) annak mindegyik kissé eltér. Ha pedig nagyon sok mindent kell rövid időn belül aláírni, akkor pláne eltér az aláírás a hétköznapitól.

(#3-as voltam)

2021. nov. 25. 16:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2021. nov. 25. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
2021. dec. 16. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!