Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? (Kérdésed túl...

Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha este bemegyek a fürdőszobába, rettegek felkapcsolni a villamnyt, mert félek, hogy megijedek, hogy egy hulla véresen fekszik a kádunkban. Nem öltem embert és nem is néztem túl sok filmet. :S Ez mire utalhat?:S
2010. szept. 4. 23:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
* villanyt. bocsi
2010. szept. 5. 00:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
arra hogy hülye vagy..:D
2010. szept. 5. 00:01
 3/11 anonim válasza:
100%
az, h vki fél a sötétben, és beleképzel dolgokat, normális. van ilyen. ha rámjön, felkapcsolgatom a villanyokat. én is félek, de látni jobb azért...
2010. szept. 5. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jóó :D:D
2010. szept. 5. 00:06
 5/11 A kérdező kommentje:
ebbe mi a jó?
2010. szept. 5. 00:07
 6/11 anonim ***** válasza:
én ezért nem kapcsolom le az előszobavillanyt egyáltalán... egész éjszaka ég így nem kell semmitől tartanom.
2010. szept. 5. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Valami nagyon nagy sokk... mi van veled?
2010. szept. 5. 00:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyesmi velem is szokott lenni. Ez valami kényszergondolat féleség lehet szerintem.
2010. szept. 5. 01:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez van akkor, ha valaki fél a sötétben + túl élénk a fantáziája.
2010. szept. 5. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb koromban nem mertem a földszinti WC-ben pisilni, mert nincs ablak, és amikor kinyitottam az ajtót (mert megesett, hogy mágis ott kellett elvégeznia dolgomat) akor vettem egy nagy levegőt és rettegtem, hogy ott lesz egy hulla, csontváz, ilyenek. De lenyugtattam magam, hogy ugyanmár hogy kerülne ide egy hulla, hülye vagy?? :D elvégeztem a dolgom felsprinteltem a szobámba bebújtam a takaró alá, magamhoz szorítottam a kispárnám és valamelyik kedves kis plüssöm. Ez nálam a nyugtató rituáléé :D
2010. szept. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!