Sírtatok már örömötökben? Mi miatt?
Figyelt kérdés
Én még soha. Pedig volt már olyan hogy nagyon örültem valaminek, de nem tudok sírni. Ha szomorú vagyok, akkor viszont mindig sírok...16/L2010. szept. 4. 15:48
11/19 anonim válasza:
Én is sokszor már :D Pl. mikor apukámat nem láttam egy évig.. Vagy mikor elmentem a kedvenc együttesem koncertjére xD
12/19 anonim válasza:
Előző vagyok: mármint akkor sírtam örömömben, mikor találkoztam apukámmal miután nem láttuk egymást 1 évig :D
13/19 anonim válasza:
mikor a szerelmemet megöleltem.
14/19 anonim válasza:
Mikor levizsgáztam. Előtte nagyon sokat tanultam, a hetek alatt nagyon sok feszültség rakódott rám, és mikor sikrült, nevetve sírtam:)
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. szept. 6. 21:03
16/19 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy felvettek a középsuliba (bár amúgy is tudtam, hogy fel fognak venni). Meg igazából sok minden miatt. Amikor a barátom bevallotta, hogy szeret. :)
17/19 anonim válasza:
amikor anyummal elköltöztünk végre, és tudatosult bennem hogy már nincs aki bántson
18/19 anonim válasza:
hát... tavaly szakított velem a párom. sajnos nem voltunk sokáig, sőt, elég kevés ideig (3-4 hónapig) együtt. Éreztem, hogy nem múlt el bennem ez egy félév után se, éreztem,hogy nincs lezárva a kapcsolatunk, bár, belementem más kapcsolatba is, ami 4-5 napnál tovább nem tartott emiatt. Aztán újra összejöttünk, most egy féléve vagyunk együtt. De én úgy, de úgy sírtam, mikor újra összejöttünk. :) nagyon, nagyon jó érzés volt. :)
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 7. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!