Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sírtatok már örömötökben? Mi...

Sírtatok már örömötökben? Mi miatt?

Figyelt kérdés
Én még soha. Pedig volt már olyan hogy nagyon örültem valaminek, de nem tudok sírni. Ha szomorú vagyok, akkor viszont mindig sírok...16/L
2010. szept. 4. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is sokszor már :D Pl. mikor apukámat nem láttam egy évig.. Vagy mikor elmentem a kedvenc együttesem koncertjére xD
2010. szept. 6. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: mármint akkor sírtam örömömben, mikor találkoztam apukámmal miután nem láttuk egymást 1 évig :D
2010. szept. 6. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
mikor a szerelmemet megöleltem.
2010. szept. 6. 18:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Mikor levizsgáztam. Előtte nagyon sokat tanultam, a hetek alatt nagyon sok feszültség rakódott rám, és mikor sikrült, nevetve sírtam:)
2010. szept. 6. 20:04
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. szept. 6. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Amikor megtudtam, hogy felvettek a középsuliba (bár amúgy is tudtam, hogy fel fognak venni). Meg igazából sok minden miatt. Amikor a barátom bevallotta, hogy szeret. :)
2010. szept. 6. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
amikor anyummal elköltöztünk végre, és tudatosult bennem hogy már nincs aki bántson
2010. szept. 7. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
hát... tavaly szakított velem a párom. sajnos nem voltunk sokáig, sőt, elég kevés ideig (3-4 hónapig) együtt. Éreztem, hogy nem múlt el bennem ez egy félév után se, éreztem,hogy nincs lezárva a kapcsolatunk, bár, belementem más kapcsolatba is, ami 4-5 napnál tovább nem tartott emiatt. Aztán újra összejöttünk, most egy féléve vagyunk együtt. De én úgy, de úgy sírtam, mikor újra összejöttünk. :) nagyon, nagyon jó érzés volt. :)
2010. szept. 7. 19:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!