Ha láthatom a legjobb barátnőmet, mindig sírva fakadok örömömben :)
2010. szept. 4. 15:57
4/19 anonim válasza:
én igen egyszer.. mikor megtudtam hogy anyámnak daganata van és sikerült eltávolítani és mondta az orvos hogy életbe marad
2010. szept. 4. 16:05
5/19 anonim válasza:
velem még nem történtek olyan nagy dolgok, ami miatt sírhattam volna örömömben, de már a legkisebb jó dolgok miatt is ejtettem el könnyeket (de csak csöndben ^-^), ..úgyhogy, ha jönne valami nagy, én tuti elbőgném magam. Meg volt már olyan, mikor csak a sminkem tartott vissza tőle (pl:moziban:))
Bocs, a sok dumáért, de én már csak ilyen vagyok^.^
2010. szept. 4. 18:02
6/19 anonim válasza:
Igen. Amikor a nevelőapám megölelt magától úgy, hogy nem én kértem. Nagyon jól esett és pár könnycsepp legördült az arcomon(persze úgy csináltam, hogy ő ezt ne lássa). Anyukám is sírt már örömében, akkor amikor 3 éves koromban, az óvodában, anyák napján elmondtam neki 3 verset. Annyira meghatódott. Én meg azt hittem, hogy valamiért szomorú. Nagyon mélyen bennem él ez a pillanat.
2010. szept. 4. 19:04
7/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. szept. 4. 22:35
8/19 baranyi kálmanné válasza:
Mikor meg született a fiam ,életemben olyan boldog nem voltam örömben sírtam.De ezt nem lehet le írni ezt át kell élni.
2010. szept. 6. 16:11
9/19 anonim válasza:
Egyszer nyertem egy bronzérmet egy számomra fontos versenyen. Nagyon nagyon boldog voltam ugráltam és sírtam örömömben :-)
2010. szept. 6. 16:31
10/19 anonim válasza:
én akkor sírtam örömömben, mikor kaptam egy David Villás mezet ajándékba. :)
ja és ami pár hetet történt, hogy lőttem egy gólt, (edzőmeccsen) sajna nem bajnokságban de így is annyira örültem mert ez volt az első gólom! :D
Fantasztikus érzés volt mikor belőttem...alig hittem el..aztán meg futotta-futottam és a csapattársaim mind megöleltek, gratuláltak. :) Ajj, nagyon jó volt. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!