Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sírtatok már örömötökben? Mi...

Sírtatok már örömötökben? Mi miatt?

Figyelt kérdés
Én még soha. Pedig volt már olyan hogy nagyon örültem valaminek, de nem tudok sírni. Ha szomorú vagyok, akkor viszont mindig sírok...16/L
2010. szept. 4. 15:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer.

Amikor azt hittem terhes vagyok, és megjött.

2010. szept. 4. 15:55
 2/19 anonim ***** válasza:
49%

Örömömben még soha...

16-17/F

2010. szept. 4. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha láthatom a legjobb barátnőmet, mindig sírva fakadok örömömben :)
2010. szept. 4. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
én igen egyszer.. mikor megtudtam hogy anyámnak daganata van és sikerült eltávolítani és mondta az orvos hogy életbe marad
2010. szept. 4. 16:05
 5/19 anonim ***** válasza:

velem még nem történtek olyan nagy dolgok, ami miatt sírhattam volna örömömben, de már a legkisebb jó dolgok miatt is ejtettem el könnyeket (de csak csöndben ^-^), ..úgyhogy, ha jönne valami nagy, én tuti elbőgném magam. Meg volt már olyan, mikor csak a sminkem tartott vissza tőle (pl:moziban:))

Bocs, a sok dumáért, de én már csak ilyen vagyok^.^

2010. szept. 4. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen. Amikor a nevelőapám megölelt magától úgy, hogy nem én kértem. Nagyon jól esett és pár könnycsepp legördült az arcomon(persze úgy csináltam, hogy ő ezt ne lássa). Anyukám is sírt már örömében, akkor amikor 3 éves koromban, az óvodában, anyák napján elmondtam neki 3 verset. Annyira meghatódott. Én meg azt hittem, hogy valamiért szomorú. Nagyon mélyen bennem él ez a pillanat.
2010. szept. 4. 19:04
 7/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. szept. 4. 22:35
 8/19 baranyi kálmanné ***** válasza:
Mikor meg született a fiam ,életemben olyan boldog nem voltam örömben sírtam.De ezt nem lehet le írni ezt át kell élni.
2010. szept. 6. 16:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyszer nyertem egy bronzérmet egy számomra fontos versenyen. Nagyon nagyon boldog voltam ugráltam és sírtam örömömben :-)
2010. szept. 6. 16:31
 10/19 anonim válasza:

én akkor sírtam örömömben, mikor kaptam egy David Villás mezet ajándékba. :)

ja és ami pár hetet történt, hogy lőttem egy gólt, (edzőmeccsen) sajna nem bajnokságban de így is annyira örültem mert ez volt az első gólom! :D

Fantasztikus érzés volt mikor belőttem...alig hittem el..aztán meg futotta-futottam és a csapattársaim mind megöleltek, gratuláltak. :) Ajj, nagyon jó volt. :P

2010. szept. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!